In-situ, Neosalus, Cardionlive, Blueindic, NXT TELECOM, AM Domotics, Mitjana Comunicació, Invelon, Fabra Formació i Ecostudi han compartit l’estand que GLOBALLEIDA posa al seu abast.

En aquesta edició també hem comptat amb un espai dedicat a donar informació del programa Reempresa als tècnics de les diferents entitats de promoció econòmica que han visitat la fira.

Una desena d’emprenedors de la Xarxa Cei, de les diferents comarques del territori han compartit l’estand que GLOBALLEIDA, posa al seu abast en el decurs de la Fira Municipàlia, en la que han pogut donar a conèixer els seus productes i serveis als representants de les diferents administracions públiques que els han visitat.

Fabra Formació, In-situ, Neosalus, Cardionlive, Blueindic, NXT TELECOM, AM Domotics, Mitjana Comunicació, Invelon i Ecostudi. Amb projectes com  la formació especialitzada en diferents àmbits; La recerca, protecció, conservació, recuperació i posada en valor del patrimoni cultural; Una solució electrònica per  controlar en temps real l’estat dels  desfibril·ladors; Facturació i Comptabilitat Online; Serveis de connectivitat a internet i veu IP de alta qualitat en qualsevol entorn, tant urbà com rural; La domòtica, per les cases intel·ligents; Una agència de disseny estratègic i comunicació, Una empresa dedicada a la impressió 3D o una empresa consultora experta en medi ambient són algunes de les empreses de la Xarxa Cei que han compartit espai en aquesta edició a la Fira Municipàlia. 

GLOBALLEIDA, com a  punt oficial de Reempresa a Lleida ha destinat un espai, per donar informació d’aquest programa als tècnics de promoció econòmica que visiten la fira. El programa Reempresa (Mercat de compravenda de petits negocis, que permet que nous emprenedors donin continuïtat a empreses ja existents que necessitin relleu, en funcionament i que són viables econòmicament) recentment ha estat seleccionat com a finalista als premis Europeus de Promoció Econòmica que organitza anualment la Comissió Europea.

GLOBALLEIDA, ha apostant un any més per posar a l’abast dels emprenedors l’oportunitat de participar en una de les principals Fires de Lleida, com Municipàlia. El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé,  l’alcalde de Lleida, Àngel Ros i el president del Consorci, Ramon Roca en la visita a l’estand que comparteixen els emprenedors s’han mostrat molt interessats en els projectes que lideren i els han encoratjat ha seguir apostant.

 

http://www.globalleida.org/sites/default/files/img_6428.jpg, http://www.globalleida.org/sites/default/files/img_6383.jpg, http://www.globalleida.org/sites/default/files/img_6353a.jpg