Torrefarrera, Lleida, Tàrrega, Mollerussa, Almenar, Cervera, La val d’Aran, el Pallars Jussà i Pont de Suert

La primera  setmana d’octubre  s’ha estrenat a Torrefarrera amb la càpsula Troba la feina que busques. Al Ceeilleida, es va impartir la primera sessió dels Dijous Emprenedors El finançament de l’empresa i la seva facturació. “Com he de fer una factura? Aspectes legals a tenir en compte.

En la segona setmana dins les activitats proposades en els Dimarts Feiners s’han impartit càpsules a Tàrrega amb “El joc dels valors i el coaching per atreure el millor de tu” a Mollerussa amb “Eines i recursos per la recerca de feina” i a Almenar “Persones i Empresa:L’encaix per  la productivitat”

Aquesta setmana ha començat  a Cervera amb la càpsula “Descobreix si l’emprenedor és el teu camí”. Al CEI Val d’Aran s’ha fet una càpsula sobre com fer currículums creatius,  a Pont de Suert: Els 10 factors clau a l’inici d’un projecte d’autoocupació, al Pallars Jussà  la càpsula “10 passos per crear la teva empresa”, a la que van assistir 20 persones i,  i aquest dissabte al CEEILleida, s’impartirà la segona sessió del taller de pla d’empresa.

Dins les activitats proposades en els Dimarts Feiners s’ha impartit la càpsula “Optimitza el teu procés de recerca de feina”