Amb Jaume Giné i Xavier Mendoza, experts en mercats globals i la internacionalització de les empreses, el Grup ICG Software líders mundials en la fabricació de solucions de Software per al Punt de Venda i la secció de GLOBALLEIDA, en la que presentem els programes que oferim per facilitar la internacionalització de les empreses.

En aquest nou capítol de TV ‘Lleida en Valor’, coproducció de Lleida TV i GLOBALLEIDA, dedicat als “Mercats Internacionals”, Jaume Giné,  Professor de la Facultat de Dret d’ ESADE i Expresident de Casa Asia, expert en negocis i economies internacionals, ens explicarà la situació  actual a nivell mundial a la què s’enfronten les empreses i quins elements a més de l’econòmic s’han de tenir en compte,  com és, entre d’altres la situació política de cada país a l’hora de la internacionalització de les empreses, factors   fonamentals, ja que com ell mateix diu, actualment  no hi ha mercats fàcils.

Xavier Mendoza, director de l’Observatori de l’Empresa Multinacional Espanyola d’ESADE en la secció de la masterclass ens detallarà, el procés  a seguir per a la internacionalització de les empreses, i de com, la selecció adequada dels mercats en funció de les capacitats i característiques de cada empresa garantirà l’èxit i com a conseqüència transformarà l’empresa.

Coneixerem l’expansió internacional del Grup ICG Software fabricants de solucions informàtiques presents a més de 70 països. Situats al Parc Empresarial de Torrefarrera, són fabricants de solucions informàtiques per a les petites, mitjanes i grans empreses d’hostaleria, comerç i hotels, des del programari Punt de Venda fins a la gestió centralitzada de cadenes i franquícies, passant per pantalles de cuina, Telecomandes, i sistemes d’intel·ligència empresarial.

I en la secció de GLOBALLEIDA us explicarem el programes de creixement empresarial amb els que facilitem la internacionalització de les empreses.

GLOBALLEIDA, ha ideat “LLEIDA EN VALOR” amb la intenció de seguir ajudant a l’ecosistema emprenedor, tant en la creació, com en el creixement i consolidació empresarial  i col·laborar així,  en la creació de llocs de treball.