A Lleida, Tremp, l’Alt Urgell, Sort i Les Borges Blanques

Aquesta setmana les activitats de formació proposades en el programa E2, Escola d’emprenedors adreçat als alumnes i professors dels Centres Educatius s’han impartit a  l’Escola del Treball el Taller Prepara el teu Elevator Pitch, a càrrec de Gorka Bartolomé. A l’INS Caparrella s’ha impartit el Taller del Joc de l´Emprenedoria per un grup de 18 alumnes de 3r d´ESO.

A INS Maria Rubies, un grup de 40 professors/ res  han participat en el Taller El Professor Coach: Com acompanyar a la millor versió de l’alumnat  a càrrec de Gorka Bartolomé

A INS Hug Roger de Sort dos grups de 35 alumnes han participat en el Taller habilitats socials i comunicatives. També a Institut Castell dels Templers de Lleida, s’ha organitzat la primera part del  Taller pla d’empresa:  D’On sorgeixen les idees de negoci., impartit per l’economista Marta Grañó. I a l’intitut de Tremp un grup de 12 professors han participat en el  Taller de Lideratge a l’aula: Tècniques de comunicació per a docents impartit pel Formador David Jorba.

Pel que fa a les activitats formatives proposades en el programa dels Dimarts Feiners , adreçades a persones que estan en cerca activa de feina, al CEI  Alt Urgell s’ha impartit la sessió formativa: Com fer una bona entrevista de feina a càrrec de Òscar Becerril de Tàctica 360.

Tanmateix al CEI Les Borges Blanques la càpsula formativa: A voltes amb la protecció de dades de caràcter personal, a càrrec de l’advocada, Marta Montserrat Aragonés.