GLOBALLEIDA  a través del catàleg EmForma ofereix formació amb l’objectiu de fomentar l’ocupació i autoocupació.

Aquesta setmana al Cei Pallars Jussà, dins el programa dels Dijous Emprenedors,  formació per millorar la gestió de l’empresa, s’ha impartit el Curs de Pricing: Com saber el preu que està disposat a pagar el teu client?, a càrrec d’ Eduard Cristòbal, Professor de Màrqueting i director del Depart. d’Administració d’Empreses de la UdL. I al Cei Cervera, la sessió, Com generar idees de negoci de forma divertida i a partir del nostre dia a dia i l’experiència laboral, a càrrec del professor, Juanjo Pérez Amador, Consultor en planificació estratègica. Llicenciat ciències polítiques i postgraduat relacions internacionals, prevenció R.L. I Desenv.Econòmic.

També Al Viver FP Empren,  s’ha impartit la càpsula formativa, Diagnòstic per avaluar la viabilitat del seu negoci, a càrrec de Philippe LAMBERT, Coaching i formador en anàlisi de viabilitat econòmica de projectes empresarials. Experto internacional. I al Centre d’Iniciatives Empresarial, s’ha impartit el Taller: Trenca amb les teves pors: claus per aprendre a parlar en públic, adreçat a persones amb projectes emprenedors, empreses de recent creació o consolidades, autònoms i professionals. Un taller amb un total de 9 hores distribuïdes en 3 sessions de 3 hores cadascuna, en el que s’ha pogut treballar  l’habilitat social de parlar en públic, per saber ser natural i eficaç en presentacions de productes o serveis, reunions de treball, etc. Amb l’objectiu  que els assistents aconsegueixen, dominar la preparació del contingut d’un discurs o comunicació a fi de sintonitzar amb el públic i superar la por escènica.

Pel que fa a les activitats proposades en els Dimarts Feiners, adreçades a persones que estan en procés de cerca activa de feina, a l’IMO Institut Municipal d’Ocupació s’ha impartit la sessió formativa, Aprèn a treballar en equip, a càrrec de Gorka Bartolomé

Dins les activitats proposades en el Programa E2, Escola d’Emprenedors, a l’ INS Maristes-Montserrat de Lleida, l’economista i  formadora, Ana Campos ha impartir el  Taller B24 D’on sorgeixen les idees de negoci, a un  grup de 15 alumnes de 2n de Batxillerat. I a INS Escola del Treball, Xavier Roca, consultor de talent ha impartit  el taller de MARCA PERSONAL per un grup de 30 alumnes de cicles formatius. També al Viver FP Emprèn la Maria Ruiz, tècnica de GLOBALLEIDA, ha impartit el Taller: Factors clau a tenir en compte per iniciar un projecte empresarial, a un grup de 30 alumnes de CFGM de Gestió Administrativa d’ILERNA.