Els productors de la Cooperativa La Granadella, Nousegons, Oli Soleil i Raig d’Arbeca membres de l’associació del Clúster de l’Oli  de Catalunya promogut per GLOBALLEIDA han presentat la nova marca d’oli Verge Extra elaborat 100% amb olives Arbequines

10-12-2018 Avui s’ha presentat a Barcelona SUO TEMPORE, un nou oli Premium que neix de la col·laboració de 4 productors de la comarca de Les Garrigues, Lleida, terra de tradició oleica reconeguda arreu del món. La presentació ha tingut lloc al restaurant Plata Bistró amb un esmorzar de forquilla elaborat per a l’ocasió i on l’oli ha tingut un paper fonamental. L’acte ha estat conduït per Xavier Ayala, sommelier del grup Nandu Jubany qui, mà a mà amb Víctor García, xef de Plata Bistró, han ressaltat les qualitats d’aquest exclusiu oli. 

SUO TEMPORE neix de la convicció que les coses bones requereixen el seu temps, i per això els productors han passat 2 anys cuidant amb molta cura el procés de cultiu de l’olivera -únic cultiu mediterrani que necessita 2 anys per donar el seu fruit- per presentar un producte que compleixi amb la màxima expressió de qualitat que pot obtenir un oli d’oliva verge extra.

Al llarg d’aquests dos anys de treball, els quatre productors que formen part del projecte –Cooperativa La Granadella, Nousegons, Oli Soleil i Raig d’Arbeca– han compaginat el plaer i la passió per l’oli amb la tecnologia més avançada per aconseguir un oli d’oliva verge extra d’una qualitat excepcional. La profunda dedicació en tot el procés, el tractament natural de l’oliva al llarg del temps, la curosa elaboració i les particularitats de la zona de producció són els trets diferencials de SUO TEMPORE, un oli que compleix amb els requisits de qualitat més exigents, certificats per centres d’investigació capdavanters en recerca i qualitat oleícola com ara l’IRTA, l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries.

L’Oli d’Oliva Verge Extra SUO TEMPORE està elaborat 100% amb olives Arbequ