Es tracte de MiSoluzion que pertany al Grup SoluzionDigital, una de les empreses de la Xarxa CEI que dinamitza GLOBALLEIDA i que ha participat en diferents programes

En 2019 el volum de compres de el Grup va pujar a 56 milions d’euros, amb més de 500 associats i punts de venda en tot el territori nacional

El Grup SoluzionDigital ha presentat ara, després de més de dos anys de treball, i davant la creixent necessitat, com a conseqüència de la crisi que estem vivint, la plataforma tecnològica MiSoluzion. Una plataforma que en 8 minuts, permet que un autònom o una pime aconsegueixi que el seu negoci segueixi funcionant i no s’aturi. Fa possible que els seus treballadors puguin seguir treballant amb total normalitat des de casa, accedint a tots els recursos de l’empresa en remot, interconnectats amb la resta de companys.

MiSoluzion és la plataforma tecnològica que servirà perquè més de 2,5 milions de pimes i autònoms puguin competir en el mercat nacional en igualtat de condicions i no tornin a quedar paralitzats per no tenir accés a la tecnologia, una plataforma que aconsegueix de forma ràpida i amb un preu assequible, que el negoci i els seus treballadors puguin seguir funcionant des de casa, accedint a tots els recursos de la empresa en remot, interconnectats amb la resta dels companys.

Aquesta és actualment la plataforma més avançada de mercat, amb un cost de 20 € al mes, que inclou més de 30 prestacions empresarials, dividides en 6 àrees productives i què inclou les millors integracions de mercat, com: wordpress, Prestashop, Odoo, SolarWinds, Microsoft, Jitsi, i els desenvolupaments a mida creats pel Grup SoluziónDigital.

El fundador del Grup, Jose Luis Pociello explica la importància de la transformació digital de les pimes o autònoms, no només com una palanca de competitivitat, sinó que, com hem vist en aquests mesos, pot suposar la seva taula de salvació.

MiSoluzión és una start-up que pertany a el Grup SoluzionDigital amb més de 15 anys d’experiència en el desenvolupament de noves tecnologies, una de les empreses de la Xarxa CEI que dinamitza GLOBALLEIDA i que ha participat en diferents programes. En 2019 el volum de compres de el Grup va pujar a 56 milions d’euros, amb més de 500 associats i punts de venda en tot el territori nacional.