Jaume Gurt d’InfoJobs i David Tomás de Cyberclicknet, ens explicaran que la felicitat de les persones a la feina és sinònim de resultats positius, coneixerem l’empresa Plusfresc i en la secció de GLOBALLEIDA us explicarem que és i com funciona la Plataforma Virtual de l’Ocupació.

Tercer  programa de TV ‘Lleida en Valor’, coproducció de Lleida TV i GLOBALLEIDA, dedicat al l’ Organització i Persones, programa de televisió de contingut econòmic per acostar als espectadors tota l’actualitat del panorama empresarial del conjunt del territori.

A través d’aquest  espai   obrim les portes de les empreses de Lleida, per conèixer les seves idees i projectes però també a les persones que les van posar en marxa i a l’equip humà que els acompanya.

En aquest tercer programa coneixerem la importància de l’organització i desenvolupament de les persones  amb les empreses InfoJobs, cyberclicknet i Plusfresc, tres models d’empreses totalment diferents però que coincideixen en que  l’èxit de les empreses depèn precisament d’una bona organització i desenvolupament de les persones. En aquest programa també, dins la secció de GLOBALLEIDA parlem  de la Plataforma Virtual d’Ocupació  amb les responsables de la gestió d’aquesta plataforma a l’Institut Municipal d’Ocupació (IMO), a l’Ajuntament de Mollerussa i de Tàrrega.

GLOBALLEIDA, ha ideat “LLEIDA EN VALOR” amb la intenció de seguir ajudant a l’ecosistema emprenedor, tant en la creació, com en el creixement i consolidació empresarial  i col·laborar així,  en la creació de llocs de treball.