GLOBALLEIDA ha posat em marxa l’oferta formativa pel primer semestre de 2021. Amb un total de 268 propostes impartides  per 55 formadors experts en les diferents temàtiques proposades

Les formacions estructurades en els Dimarts Feiner, Dijous Emprenedors, Càpsules i Tallers Pla Empresa, s’han iniciat on-line i a mesura que es pugi s’anirà recuperant la via presencial

Aquesta setmana s’ha presentat, el nou Catàleg d’Accions Formatives EmForma de GLOBALLEIDA que es publica semestralment. Amb 268 accions formatives proposades pel primer semestre del 2021, estructurades segons la temàtica en, els Dimarts Feiner, Dijous Emprenedors, Càpsules i Tallers Pla Empresa. Un ventall de propostes que impartiran 55  formadors experts en les diferents àrees adreçades als agents de promoció econòmica del territori per millorar i donar suport al desenvolupament del teixit empresarial.

GLOBALLEIDA, ha posat a disposició dels  agents de promoció econòmica del territori, el catàleg EmForma, que ofereix un ventall d’accions formatives,  adreçades a persones que volen crear una empresa, emprenedors, empresaris o persones que volen estar actualitzats en les darreres novetats en gestió empresarial, fomentant l’ocupació i l’autoocupació.

La formació que proposa aquest catàleg és molt amplia i  es proposen activitats de diferents disciplines que va,  des de com donar forma a una idea, com despertar l’esperit emprenedor, el procés d’elaboració del pla d’empresa o en la fase de consolidació programes de creixement i consolidació empresarial.

També es treballa l’àrea de finançament donant a conèixer les novetats i oportunitats financeres i s’ofereix formació especialitzada en els àmbits de la gestió de l’empresa en innovació, internacionalització, eines 2.0, o com treballar les habilitats personals a través de tallers pràctics o vivencials.

En el catàleg s’inclouen sessions d’orientació professional on es treballen aspectes claus per buscar feina, s’entrenen les habilitats professionals adaptades a les necessitats de les persones que busquen feina o una millora professional.

Aquest catàleg està obert a incloure qualsevol modificació o demanda de formació especialitzada en temàtiques especifiques, que puguin contribuir a millorar els resultats en la dinamització  de promoció econòmica del territori o en el  suport al seu teixit empresarial.