Imartec Energia, empresa especialitzada en solucions d’estalvi energètic, va iniciar la seva activitat al CEEILLEIDA que forma part de la Xarxa CEI que dinamitza GLOBALLEIDA i ha estat una de les empreses que ha participat en el programa Start-Up Catalonia.

Amb la finalitat de fer realitat els projectes de biomassa i facilitar la implantació de la caldera, IMARTEC ENERGIA ha tancat un acord de finançament per a la seva tecnologia, amb el Banc de Sabadell, a través d’un rènting tecnològic. Aquest nou model financer, que és ràpid, senzill i econòmicament competitiu, està obert a tot tipus d’instal·lacions, des del sector primari (granges de porcs, pollastres, etc …) fins a comunitats de veïns, passant per hotels i residències d’ancians, entre altres. El nou model financer de IMARTEC respon a les següents avantatges:

La quota es considera com a despesa directa a nivell fiscal
IVA de la quota deduïble
NO figura a la CIRBE de la societat
Despesa mensual totalment controlada i planificada
Període màxim de 7 anys
NO comissions d’estudi ni d’obertura
Possibilitat d’incloure serveis (estudi econòmic, auditoria, manteniment anual, …)
Assegurança inclosa en la quota mensual
Tot en un sol contracte amb una quota fixa.

 

Una de les prioritats de IMARTEC, és aportar solucions d’estalvi energètic i augment de la competitivitat empresarial mitjançant la biomassa a curt i llarg termini. IMARTEC és integrador exclusiu de projectes de biomassa en els diferents sectors i aplicacions (aigua calenta, vapor, oli tèrmic, etc …). A hores d’ara la companyia ja compta amb més de 22.000 kW de potència tèrmica instal·lats, en més de 160 projectes.
 

Lleida, 26 agost de 2015