La Diputació de Lleida i GLOBALLEIDA promouen, amb la col·laboració dels Consells Comarcals,  la segona edició del programa RURAL 100 a l’Urgell, Pla d’Urgell, Alta Ribagorça i a l’Alt Urgell.

Amb la necessitat de transformar el model tradicional de l’economia rural cap a un nou model que es basi en la innovació, la creativitat i la sostenibilitat del territori, sorgeix Rural 100.

És tracta d’un programa d’acompanyament integral personalitzat per als emprenedors/es  que volen crear o fer créixer la seva empresa, basat en la innovació, l’assessorament estratègic, i l´ús de noves eines de generació de models de negoci potents.

És un programa subvencionat, molt innovador i molt pràctic alhora,  que representa una bona oportunitat pels emprenedors del nostre territori.

Aquest programa va començar com experiència pilot  al  Solsonès, la Segarra i el Conselh Generau d’Aran , en la que  van participar 27 empreses. També s’ha desenvolupat a les Garrigues, el Segrià, al Pallars Jussà i Pallars Sobirà, amb la participació d’una trentena d’empreses i en aquesta nova edició a  l’Urgell, Pla d’Urgell, Alta Ribagorça i Alt Urgell, per tal de dinamitzar la seva  economia.

 

Lleida, 16 de juny de 2015