Amb la participació de 18 empreses què avui han iniciat la formació amb l’objectiu que les companyies participants millorin el seu model de negoci, incrementin la seva facturació, trobin finançament, avancin en els seus processos de gestió i creïn llocs de treball, entre altres

Des de 2014 han participat un total de 192 empreses amb un èxit de supervivència superior al 95%

GLOBALLEIDA ha posat en marxa una nova edició del PAE, Programes d’Acceleració Empresarial que inclou, el T’Acompanyem i el LLEIDA STARTUP, adaptant la metodologia a la situació actual provocada pel COVID-19, en els què, hi participen 18 empreses.

Dos programes totalment gratuïts amb una durada aproximada de 8 mesos, adreçats a recolzar persones autònomes i petites empreses de qualsevol sector i, a startups i pimes innovadores.  Ambdós programes utilitzen una metodologia àgil i flexible que combina l’assistència a sessions de formació i l’acompanyament expert per part d’un consultor/a amb la finalitat de fer una diagnosi de l’empresa, reforçar el model de negoci, vendre més, comunicar millor, etc.

Des de 2014 han participat un total de 192 empreses amb un èxit de supervivència superior al 95%. La majoria d’empreses participants en les edicions anteriors han incrementat facturació, nombre de treballadors i han reforçat el model de negoci, el nombre de clients  i un posicionament de marca.

Pel que fa al programa T’Acompanyem, en aquesta edició han estat seleccionades 12 empreses, de les quals 1 pertany al sector de l’agroindústria i 8 al sector serveis, d’aquestes, 3 del sector  tic. D’aquestes 6 pertanyen al Segrià, 3 del Pallars Jussà, 1 de les Garrigues, 1 de la Segarra i 1 de la Noguera. El 38% de les persones participants són homes enfront d’un 62% que són dones.

En quan al LLEIDA STARTUP, en l’edició 2021 participen 6 projectes que corresponen al sector serveis, Salut, TIC i tecnologia aplicada a l’agricultura. Aquestes 6 empreses generen 23 llocs de treball i tenen una  facturació conjunta de més de 200.000 €. Tres són del Segrià , 1 de les Garrigues, 1 del Pla d’Urgell i 1 de la Val d’Aran. El 85% de les persones participants són homes i el 15% restant són dones.

Els representants de les 15 empreses participants ja han finalitzat les sessions de diagnosi per tal de posar les bases d’un creixement sòlid i sostenible.

Està previst que el proper mes de juliol es faci la propera formació grupal per  videoconferència per garantir la seguretat sanitària dels participants.