Quin és el procés de la Reempresa i donar les eines per donar un bon servei de consultoria als usuaris han estat els eixos de la jornada

La formació especifica d’aquest programa permet dotar als tècnics de més eines i mecanismes en el procés de negociació i la transferència del know-how per encarar el procés d’adquisició o venda de l’empresa

Avui a la seu del Consell Comarcal de la Noguera s’ha celebrat la segona sessió  de formació del Programa Reempresa adreçada als tècnics de promoció econòmica del territori. Quin és el procés de la Reempresa i donar les eines per donar un bon servei de consultoria als usuaris han estat els eixos de la jornada formativa.

El procés de Reempresa contempla un alt grau de complexitat i requereix de formació i experiència per poder donar un bon servei als usuaris. Per homogeneïtzar el servei i facilitar la tasca a desenvolupar per part dels tècnics, Reempresa ha modelat el protocol de transmissió i dona suport als tècnics de promoció econòmica del territori que s’han sumat al projecte com a resultat de la signatura de GLOBALLEIDA com a punt d’atenció oficial Reempresa a Lleida, per encarar amb garanties un procés de relleu empresarial.

El protocol ideat per Reempresa es composa de material, eines, assessorament i acompanyament a ambdues parts en tot el procés de transmissió i va des de l’alta dels usuaris al servei fins la formalització de la transmissió a través d’un contracte de compravenda.

Des del 2017 GLOBALLEIDA, com a punt d’atenció oficial d’aquest programa desenvolupa el treball en xarxa amb els Consells Comarcals de la província amb l’objectiu de treballar conjuntament per consolidar el teixit empresarial existent i reforçar la seva competitivitat.

GLOBALLEIDA, treballa el programa de Reempresa a la província com un model d’emprenedoria i de creixement empresarial que incideix en la continuïtat de les empreses. Un programa amb el què seguim  obtenint molt bons resultats. Unes dades de 12 reempreses d’èxit i l’assessorament de 38 cedents i 47 reemprenedors en els primers 4 mesos del 2019.