El pla econòmic i financer és la temàtica que ha impartit Marta Grañó, experta en aquesta àrea

Les empreses participants en els programes de creixement empresarial T’acompanyem i Lleida StartUp de GLOBALLEIDA han assistit a una nova formació grupal que preveu el programa. El pla econòmic i financer” ha estat la temàtica que s’ha abordat avui, amb l’objectiu d’ajudar als participants en l’elaboració del Pla Financer del seu projecte i/o a entendre millor la informació financera i el seu seguiment. Una formació que s’ha centrat en conèixer els conceptes clau que integren el Pla Econòmic i Financer, com es mesuren i com es prepara de forma efectiva.

La formació ha estat impartida per Marta Grañó, llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses i MBA per ESADE. Màster en Auditoria i Control de Gestió per la UdL. Màster en Gestió Ambiental per la Universitat de Barcelona. Doctoranda en Economia de l’Educació. Investigadora i divulgadora en Educació i Iniciativa Emprenedora. Convençuda de la importància de promoure la iniciativa emprenedora compagina l’activitat docent a ESADE com a col·laboradora acadèmica i tutora en assignatures d’Entrepreneurship amb el seu treball de recerca de Doctorat sobre Educació i Iniciativa Emprenedora.

L’objectiu de les setze empreses participants en els programes de creixement empresarial T’ACOMPANYEM i Lleida StartUp és que millorin el seu model de negoci, incrementin la seva facturació, trobin finançament, avancin en els seus processos de gestió i creïn llocs de treball, entre altres.