Pla Econòmic Financer: Conceptes bàsics per a no financers, ha estat la temàtica impartida per l’economista i consultora en innovació, Marta Grañó

Les empreses participants en els programes T’acompanyem i Lleida StartUp de GLOBALLEIDA han participat en la quarta formació grupal que preveu el programa, a través de la plataforma Google Meet impartida per l’economista i consultora en innovació, Marta Grañó.

El Pla Econòmic Financer: Conceptes bàsics per a no financers, ha estat la temàtica que s’ha abordat avui, amb l’objectiu d’ajudar als participants a entendre els conceptes bàsics d’un Pla Econòmic Financer i interpretar quina informació ens dona (Informació patrimonial, Balanç, Informació de negoci, Compte de Resultats, liquiditat o tresoreria). Com presentar de forma senzilla i planera els conceptes financers més rellevants que controla qualsevol analista financer i conèixer els indicadors més importants que cal controlar en una empresa.

L’objectiu dels programes de creixement empresarial T’ACOMPANYEM i LLEIDA START-UP és que les companyies participants millorin el seu model de negoci, incrementin la seva facturació, trobin finançament, avancin en els seus processos de gestió i creïn llocs de treball, entre altres.

Les quinze empreses participants en aquesta edició van començar el passat 8 de juny  i està previst que acabin el primer trimestre del 2021.