Un espai en el que donem a conèixer les activitats, serveis i programes que organitzem, gestionem i dinamitzem. Amb l’objectiu de connectar, cohesionar i mantenir activa la comunicació amb el teixit empresarial del territori, entitats de promoció econòmica, institucions i emprenedors  fent-los protagonistes en el dia a dia de GLOBALLEIDA

Avui el conseller delegat del consorci Oriol Oró ha fet balanç de les activitats 2018

2018-01-09 Avui amb l’inici de la nova temporada a UA1 Ràdio, el conseller delegat de GLOBALLEIDA, Oriol Oró ha fet balanç de les activitats, serveis i programes al 2018. Un balanç molt positiu que ha tancat l’any amb 1250 assessoraments amb un resultat de 112 empreses creades al territori amb una inversió inicial de més de 2M€ i 200 nous llocs de treball directes.

S’ha donat suport a 8.500 persones, s’han impartit 268 activitats formatives al conjunt del territori, i s’han treballat els programes de continuïtat i acceleració empresarial.

Pel que fa a la promoció de sectors estratègics s’ha donat continuïtat als projectes d’ Oli, Vi i Turisme Actiu. Destacant la creació de la nova marca conjunta Suotempore.

GLOBALLEIDA durant el 2019 seguirà centrant la seva activitat en impulsar la creació i la competitivitat de les empreses i en el foment de l’ocupació, a través de accions i programes en quatre àmbits: Emprenedoria i empresa, Dinamització de la Xarxa de Centres d’Empreses Innovadores, Projectes estratègics i territorials i Talent i ocupació.

Seguiran les jornades Endavant o Connecta  orientades  a divulgar l’emprenedoria  i a apropar la idea d’emprendre com a sortida professional i, I es seguirà potenciant els programes de continuïtat i acceleració empresarial.