Coneixerem el sector de la biotecnologia a través de Catalonia Bio and Healt Teach, el centre de recerca Experimental de Biomedicina Aplicada,  CREBA i algunes de les empreses lleidatanes líders en aquesta ciència instal·lades al PCiTAL

Un programa de TV que GLOBALLEIDA  coprodueix amb Lleida TV amb l’objectiu de presentar i donar a conèixer a l’espectador la realitat i actualitat del nostre territori.

La nova temporada del programa de TV “Lleida en Valor” presentarà a l’espectador, els principals i més rellevants sectors en els que Lleida juga un paper important. Aquesta temporada abordarem la biotecnologia, el turisme, el sector agro-ramader, la industria, el comerç o la construcció.

El tret de sortida de Lleida en Valor 2018, l’encetem abordant el sector de la  biotecnologia i la seva aplicació al territori lleidatà. Melqui Calzado, secretari general de Catalonia Bio and Healt Teach, amb més de 15 anys d’experiència en el sector, en explica d’una manera fàcil i entenedora que és, com ens afecte  en el dia a dia i els reptes de futur de la biotecnologia. Coneixerem com treballa el centre de recerca Experimental de Biomedicina Aplicada, el CREBA, que ubicat a Torrelameu es  dedica a la recerca i la formació en l’àmbit de la biomedicina. També visitarem l’empresa BIOMED dedicada a la medicina personalitzada i Moirai Biodesing, una startup que treballa per combatre la leucèmia amb tecnologia avançada, ubicades al PCiTAL. Per finalitzar, en la secció de GLOBALLEIDA expliquem el suport que ofereix aquest consorcio a les empreses per facilitar l’accés al finançament.

La primera edició de Lleida en valor va estar dedicada a l’actualitat del panorama empresarial del conjunt del territori. La globalització, la gestió empresarial, Persones i Organització, Mercats internacionals, Plataforma digital, La Logística o el Finançament van ser alguns sectors claus del món empresarial que vam aprofundir. Vam obrir les portes d’algunes de les empreses de lleidatanes com, TMI, Disform, Supsa Supermercats Pujol, ICG Softwer, Rodi, Serveto o l’empresa Societat Globalleida Inversions S.A. endinsant-nos per conèixer les seves idees i projectes però també a les persones que les van posar en marxa i a l’equip humà que els acompanya. També vam conèixer l’opinió d’experts de reconegut prestigi en les diferents àrees tractades i es van donar les claus per desenvolupar amb èxit les diferents àrees de l’empresa.