Fins al 30 de juny del 2017, els Centres Educatius podran presentar sol·licituds als premis inclosos en el programa E2 Escola d’Emprenedors, una iniciativa en col·laboració entre el Departament d’Ensenyament i GLOBALLEIDA.

El programa “E2, Escola d’Emprenedors” està dissenyat per fomentar l’emprenedoria a tots els centres educatius de la província, en les etapes infantil, primària, secundària obligatòria i post-obligatòria, amb l’objectiu de promoure l’emprenedoria a l’escola mitjançant accions i activitats adreçades a alumnes i personal docent,  per tal de  fomentar la cultura emprenedora en l’àmbit del sistema educatiu i promoure  iniciatives empresarials.

Els premis E2 estan inclosos en el programa E2, Escola d’Emprenedors que organitza GLOBALLEIDA en col·laboració amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. El termini per presentar sol·licituds als Premis E2 Escola d’Emprenedors es obert fins al 30 de juny del 2017.

El projecte Speak in Club, SL de l’INS Escola del Treball, guanyador en la III edició dels Premis E2, Escola d’Emprenedors, en la categoria al projecte més viable ha estat un dels projectes que ha passat a la final catalana convocada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat, fase en la que ha quedat guanyadora amb el 1er. premi a la millor planificació de projecte i 3er. Premi a la millor idea en CFGS.

El balanç de les activitats formatives proposades  en el programa E2, Escola d’Emprenedors, el 2016 és de 49 activitats a 20 centres de tota la província amb una participació de 1.486 alumnes i professors. Un any més, els representants dels centres educatius, certifiquen  la importància de treballar l’emprenedoria en els seus centres, tant per part de l’alumnat com pel professorat.