Un nou cas d’èxit del programa Reempresa que garanteix la dinamització de l’activitat comercial d’una zona allunyada del centre de la ciutat

Amb només dos botigues de roba al barri,  OKI és converteix en la botiga de referència oferint roba de dona i complements de primeres marques a preus molt competitius

2019-01-31 El programa de TV Connecti.cat de la Xarxa de Televisions Locals, va presentar ahir, el nou cas d’èxit del programa Reempresa que es desenvolupa al territori de la mà de GLOBALLEIDA.

Un programa que garanteix la continuïtat de les empreses i, en aquest cas ha garantit la continuïtat de l’activitat comercial  al barri. Un comerç amb 29 anys de trajectòria molt conegut al barri que per motius de jubilació hagués quedat tancat.

En aquest cas la Núria, al cap davant  d’OKI ha donat un gir innovador a la imatge de l’anterior negoci donant-li un toc personal i apostant  per la fidelització del client, oferint roba de dona i complements de primeres marques a preus molt competitius i aplicant  ofertes i promocions especials a través de les xarxes socials, amb l’objectiu de ser la botiga de referència  al barri en aquest sector i, atreure la clientela d’altres zones de la ciutat.

GLOBALLEIDA amb el programa Reempresa, el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya, ha tancat el 2018 amb un total de 38 casos d’èxit al conjunt del territori que com a resultat ha suposat el manteniment de 73 llocs de treball.

http://lleidatv.alacarta.cat/connecticat/capitol/connecticat_30012019  Del min 30:18 al 36:02