La nova  jornada per a l’Emprenedoria i el Creixement Empresarial que tindrà lloc el proper dimecres 23 de novembre a la Universitat de Lleida desenvoluparà el tema “Emprèn amb Talent”

“Les oportunitats que PortAventura pot oferir als emprenedors”, “Les claus de l’èxit de Wallapop.” o el Marketing de influencers per les marques, formada per diferents YouTubers, són els tres blocs que es desenvoluparan a la jornada.

GLOBALLEIDA organitza el  proper dimecres 23 de novembre a la UdL, una nova edició de la Jornada per a l’Emprenedoria i el Creixement Empresarial, ENDAVANT, “Emprèn amb Talent”  a la que es preveu una assistència de 400 persones i en la que experts en diferents sectors desenvoluparan un ampli programa d’activitats.

Aquesta jornada pretén ser un espai  per escoltar a experts del món  econòmic i empresarial i reflexionar sobre la importància de la gestió del talent en les organitzacions i debatre al voltant de l’emprenedoria  i el seu encaix en l’economia de mercat.

En aquesta edició, Choni Fernández, directora de Serveis Centrals Compres, Logística i Responsabilitat Corporativa de Port Aventura World impartirà la ponència, “Les oportunitats que PortAventura pot oferir als emprenedors” i Carlos A. Macho. Content Marketing Manager en la seva ponència oferirà “Les claus de l’èxit de Wallapop.”

La jornada acabarà amb la taula rodona Talent Marketing Tour: Nous canals, noves oportunitats . Marketing de influencers per les marques, formada per Belena Gaynor, Jordi Cor, Oscar Cumí, Miguel Lara, Mel Focusings i Anna Gorse, YouTubers, que explicaran en primera persona el seu cas d’èxit a Youtube.

 

Per més informació clicar aqui