El Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, el programa “The Collider” de la fundació Mobile World Capital Barcelona, l’Ajuntament de Lleida, GLOBALLEIDA i el Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, han donat el tret de sortida per a la nova Comunitat Científica Emprenedora a les terres de Lleida

El Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, el programa “The Collider” de la fundació Mobile World Capital Barcelona, l’Ajuntament de Lleida, GLOBALLEIDA i el Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, han donat el tret de sortida per a la nova Comunitat Científica Emprenedora a les terres de Lleida. La Comunitat Científica Emprenedora vol esdevenir un espai de col·laboració i connexió per a investigadors, institucions científiques, empreses i persones emprenedores que treballin al voltant de la ciència, la tecnologia i el mercat.

La Comunitat permetrà l’intercanvi d’aprenentatges, la generació de cultura emprenedora, la col·laboració amb els sectors productius i portar la tecnologia i la innovació al mercat. Mitjançant trobades periòdiques als diversos territoris de Catalunya, es vol fomentar la interconnexió local i la inspiració per a emprendre i crear més empreses de base científica. Les trobades seran un lloc ideal para trobar col·laboradors, talent, inspiració i solucions per als teus projectes tecnològics o reptes de la teva empresa.

En aquesta presentació han participat les empreses Akis International i Grup Saltó, dues empreses de base científica del territori de Lleida. Ha estat una conversa basada en l’experiència de crear una empresa de ciència a Lleida, en la que s’han exposat les dificultats, reptes, ajudes, visions, consells i han donat a conèixer el que estan fent i com ho estan fent. Al final han demanat el  suport local . Una ocasió per inspirar a científics i empreses del territori per emprendre i/o treballar plegats.