Competències per a un negoci eficaç, ha estat la temàtica de la formació impartida per Yolanda Tarango, mentora d’empreses i fundadora de Barcelona Mentoring, a les 15  empreses participants

El conseller delegat de GLOBALLEIDA, Oriol Oró ha estat l’encarregat de donar la benvinguda als representants de les 15 empreses participants dels programes d’acceleració empresarial T’acompanyem i Lleida StartUp. La primera formació grupal que preveu els programes i què, en aquest cas, degut a la situació provocada pel COVIT- 19  s’ha fet per videoconferència.

Tot seguit la formadora Yolanda Tarango, mentora d’empreses i fundadora de Barcelona Mentoring, ha impartit la sessió formativa Competències per a un negoci eficaç, una temàtica imprescindible pel creixement de l’empresa.

L’objectiu de les formacions que ofereixen aquests  programes és que les companyies participants millorin el seu model de negoci, incrementin la seva facturació, trobin finançament, avancin en els seus processos de gestió i creïn llocs de treball, entre altres.

Destacar que com cada any, un empresari del nostre territori apadrina el programa i en aquesta edició 2020 serà l’Esteban Farrero. Amb una àmplia experiència en el món empresarial. Actualment forma part del consell d’administració de 8 empreses a les que assessora. Ha estat president de Bimbo, president de Bakery Europa del grup Sara Lee, i Director General de Cafès Marcilla i Cruz Verde, entre altres.