Un projecte promogut per Coca-Cola Foundation i organitzat per l’Associació Dona Activa amb la col·laboració de GLOBALLEIDA i l’Ajuntament de Lleida, adreçat a dones de 18 a 60 que estan pensant en emprendre o tenen un negoci en marxa

 Avui, dimecres 24 de març, s’ha celebrat la primera sessió, de la 5a edició del programa GIRA MUJERES, en la que han participat una desena de dones que estan pensant en emprendre o tenen un negoci en marxa. Un programa d’apoderament personal i professional adreçat  a dones de 18 a 60 anys que ofereix formació, assessoria i impuls per ajudar a trobar idees per crear i tirar endavant el propi negoci.

Aquest projecte promogut per Coca-Cola Foundation i organitzat per l’Associació Dona Activa amb la col·laboració de GLOBALLEIDA i l’Ajuntament de Lleida, és una iniciativa que respon al compromís Europa 5by20, amb la què,  Coca-Cola es va comprometre a donar suport a 5 milions de dones pel 2020.

Les dones participants, en aquesta sessió han pogut conèixer  en què consisteix el programa GIRA MUJERES, la formació online i l’acompanyament individualitzat gratuït que ofereix, així com també han pogut participar en una dinàmica que els hi ha ajudat a visualitzar una possible idea de negoci o perfilar la que ja tenien.

Per segon any consecutiu la situació de COVID-19 ha fet que tinguem d’adaptar-nos i organitzar el programa a través de la plataforma Zoom.

La segona part del programa constarà de 6 sessions de 2 hores cadascuna, repartides en 6 setmanes de formació online i acompanyament individualitzat per desenvolupar el Pla de Negoci. La primera sessió de formació està prevista pel proper 12 d’abril.