Inclou formació especialitzada en els diferents àmbits de gestió de l’empresa i treballen aspectes clau per entrenar les habilitats personals i professionals.

Aquesta setmana un total de 137 persones han participat en les activitats formatives proposades a través de la Xarxa Cei i Consells Comarcals

 

Aquesta setmana dins les activitats proposades en el catàleg EmForma,  al Cei Torrefarrera, s’ha impartit una càpsula formativa per informar de les Noves reformes de la llei d’autònoms,  a càrrec de Mavi Rodriguez

Al Cel de Les Borges Blanques s’ha impartit la tercera sessió del Taller de Pla d’Empresa, una formació específica, adreçada a totes aquelles persones que han obert un negoci fa poc o que volen obrir un de nou en poc temps per entendre, conèixer i tenir les eines bàsiques per poder elaborar un pla d’empresa.

Pel que fa a les accions formatives incloses en el programa E2,  pel foment de l’emprenedoria aquesta setmana a l’Escola del Treball, s’ha impartit un Taller de creativitat als alumnes de 1r de CFGS.

Al INS Caparrella , s’ha impartit un Taller d’Intel·ligència financera per a joves, en el que han participat  28 alumnes de CFGS. I Prepara el teu Elevator Pitch en el que han participat 30 alumnes de CFGM de 1r. d´Instal.acions de Telecomunicacions i 2n de Preimpressió Digital.

També aquest divendres s’ha impartit Seminari de sensibilització: foment de l’esperit emprenedor a 30 alumnes del programa SEFED de l’IMO, Institut Municipal d’Ocupació.

Pel que fa a les  propostes  formatives dels Dimarts feiners, adreçada a persones que estan en procés de cerca activa de feina, en les que es treballen aspectes clau per buscar feina, o una millora professional, aquesta setmana a  la Seu d’Urgell s’ha impartit una doble càpsula, Com interpretar i conèixer que diu la meva i nòmina i, Què diu el meu contracte laboral?. I Aprendre a parlar en públic a  Pont de Suert. En total 33 persones han participat en aquesta secció. La proposta que ha ofert el Cei Bell-lloc en aquesta mateixa àrea ha estat Transformar emocions per assolir els nostres objectius professionals.

Un total de 137 participants en les activitats formatives proposades al territori aquesta setmana.