A la que GLOBALLEIDA ha assistit com a entitat col·laboradora per donar a conèixer  les principals línies d’actuació que ofereix als emprenedors i empresaris del territori.

L’Escola Agrària de Tàrrega va acollir ahir la jornada de Finançament alternatiu: “Solucions de finançament alternatiu, no bancari” organitzada conjuntament amb Acció, en la que analistes de diferents entitats van presentar els seus models de finançament a una cinquantena de empresaris i emprenedors del territori de Lleida

L’objectiu de la jornada ha estat donar a conèixer als emprenedors i empresaris amb projectes en creixement, ja siguin projectes agraris, de desenvolupament rural, alimentari o qualsevol altre sector relacionat,  les diferents opcions financeres alternatives i complementàries a la banca, com el crowdlending o l’invoice trading, i com  poden ajudar a finançar els diferents projectes empresarials. 

En el decurs de la sessió, també va participar Ferran Iturbe, gerent de GlobaLleida Inversions S.A, que va explicar el paper dels  Inversors privats: participacions en accions de business angels. Tanmateix es va presentar el Catàleg de Finançament alternatiu d’ACCIÓ, un catàleg amb més de 80 solucions alternatives per finançar les empreses.

GLOBALLEIDA com entitat col·laboradora de la jornada va explicar les  principals línies d’actuació en el foment de  creació d’empreses i l’acompanyament que ofereix en els àmbits de formació recerca de finançament i consolidació als emprenedors i empresaris de la demarcació de Lleida.

http://www.globalleida.org/sites/default/files/img_20170525_115802383.jpg