En el què es va donar a conèixer els resultats de l’estudi de reforç de la competitivitat del sector a Lleida impulsat per GLOBALLEIDA, cofinançat pel SOC i amb el suport de tot el sector.

Els cellers coincideixen en el propòsit de vendre millor els seus excel·lents vins

Un espai en el que, els convidats Oriol Oró, conseller delegat de GLOBALLEIDA, Olga Codina, directora tècnica de DO Costers del Segre, Tomàs Cusiné, viticultor, president de la Ruta del Vi de Lleida i Josep Mª Barrufet, responsable de projectes  sectorials  d’aquest consorci s’han endinsat en el sector vinícola. I que com a conclusió el sector coincideix en la qualitat i el propòsit de vendre millor els excel·lents vins del nostre territori.

El passat mes de gener  GLOBALLEIDA va presentar les conclusions de l’estudi de reforç de la competitivitat del sector vitivinícola lleidatà, que es va iniciar al mes de Juliol impulsat per GLOBALLEIDA i cofinançat per el SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya), i amb la implicació de  tot el sector vitivinícola de la província de Lleida, que a dia d’avui lideren projectes en aquest sector, des de la DO Costers del Segre, fins al INNOVI (Cluster del Vi i el Cava de Catalunya) passant per la Ruta del Vi de Lleida.