Organitzada al Cei Pallars Jussà, al Cei Tàrrega, al Cei Vall d’Aran, als Consells Comarcals de Solsona i Cervera, o al Municipi de Llardecans

GLOBALLEIDA, en col·laboració amb els ens de promoció econòmica del territori se ofereix la formació especialitzada i multidisciplinar  que inclou el catàleg EmForma, amb l’objectiu de fomentar la creació d’empreses i l’ocupació.

Aquesta setmana al Cei Pallars Jussà s’ha impartit la càpsula  “Els 10 errors més plausibles en la gestió d’un petit negoci”, a càrrec de Jordi Mitjans, que tenia com a finalitat adquirir una cultura del fracàs en clau positiva i constructiva, conèixer errors comuns i importants en el procés de creació d’un negoci a partir de casos reals i reflexionar i aportar eines per evitar-los o solucionar-los.

Al Cei Tàrrega  s’ha impartit la última sessió dels Dijous Emprenedors a càrrec de Sílvia Ibáñez, Llicenciada ADE i MBA per ESADE. Tècnic Comerç Int. Direcció Gral. Promoció Comercial Generalitat Catalunya. Màster 100% Creativity. ESADE & Bassat Ogilvy Institute. ACCIÓ. La marca personal: la millor versió de mi mateix.

Al Cei Vall d’Aran s’ha impartit la càpsula formativa: Xarxes socials i màrqueting digital per a comerços i negocis, a càrrec de Narcís Romà Narcís Romà, consultor i formador expert en negoci digital. CEO d’Xtrategics.

Pel que fa a les accions formatives proposades als Dimarts feiners, sessions d’orientació professional en què es treballen aspectes clau per buscar feina, s’entrenen les habilitats professionals adaptades a les necessitats de les persones que busquen feina o una millora professional,  al  Consell Comarcal del Solsonès s’ha impartit la sessió formativa: Coneix-te, eines d’autoconeixement per afrontar una entrevista de selecció amb èxit per aprendre a perfeccionar l’àmbit competencial dins del currículum vitae per a que et quedi  ideal per a vendre’t, a càrrec de Nina Capacete,  També al Consell Comarcal de la Segarra s’ha impartit la sessió: Presentacions escrites, telefòniques i en persona: les claus per a tenir èxit , a càrrec d’ Albert Vilà, amb la que els participants han pogut conèixer les funcionalitats i aplicacions més avançades d’aquesta plataforma, per tal de gestionar la xarxa de contactes, la carrera professional i accedir a les oportunitats professionals que es busqui. Perfil: Demandants d’ocupació.   I a la Comunitat de Municipis del Segrià Sec, la sessió de, Com tenir un bon dia: Pensar en gran, sentir-se millor, per aconseguir  una base solida a tot el que fem en el nostre dia a dia a càrrec de David Jorba.