A través del catàleg EmForma, que ofereix un ventall d’accions formatives adreçades a persones que volen crear una empresa, emprenedors, empresaris o persones que volen estar actualitzats en les darreres novetats en gestió empresarial per fomentar l’ocupació i l’autoocupació

Aquesta setmana al CEI Pallars Jussà, s’ha impartit una nova sessió dels Dijous Emprenedors: Eines de teletreball per a la pime. En aquest cas la temàtica que s’ha treballat ha servit per aprofundir en la gestió de correu i fitxers online col·laboratius, videoconferència, edició de documents Office online, sistemes de visualització d’equips d’escriptori i servidors al núvol, de la mà de l’Òscar Ortega.

Els Dijous Emprenedors ofereix formació especialitzada per adquirir  els coneixements bàsics per a la creació d’una empresa amb garanties d’èxit i fomentar la promoció econòmica del Territori.

També el CEEILLEIDA, ha organitzat una nova sessió del Taller per a la realització d’un pla d’empresa, impartit per Salvador Pifarré, tècnic del CEEILleida. Un taller que per objectiu ajudar a la persona emprenedora a analitzar els conceptes claus per crear el seu negoci.

Tanmateix aquesta setmana s’ha impartit la última sessió del curs on line, Escriu per a seduir als teus clients dins i fora d’internet impartit  per la formadora, Montse Díaz Peraire, Copywriter i Redactora Creativa. Una formació adreçada empresaris, empresàries i professionals del sector comerç, així com, d’altres sectors de serveis amb negoci orientat al consumidor amb establiment a peu de carrer.

Aquesta formació amb més de 20 inscrits, ha estat dividida en tres sessions de dos hores cada, amb les que els participants han treballat,  quins missatges han de compartir a les xarxes socials i com redactar-los perquè reflecteixin tot el valor dels productes i/o serveis, que volem vendre i t’ajudin a aconseguir els teus objectius.

GLOBALLEIDA, en col·laboració amb els ens de promoció econòmica del territori, ofereix a tots els municipis i consells comarcals interessats en, la  formació per a la promoció econòmica, tallers de formació especialitzada per tal de potenciar les  capacitats dels participants i animar-los a crear la seva pròpia empresa, ara o en el futur, com una via d’entrada al mercat laboral.