Segueixen les sessions dels “Dijous Emprenedors”, al Pallars Jussà, Tàrrega, Lleida i comencen a Balaguer

Més de 100 emprenedors reben simultàniament aquesta formació especialitzada que ofereix  els coneixements bàsics per a la creació d’una empresa.

Avui, a les localitats  de  Tremp, Tàrrega, Lleida i Balaguer, s’ha impartit a més de 100 emprenedors una nova edició del cicle dels  Dijous Emprenedors, amb la que es vol dotar a emprenedors i empresaris dels coneixements i les tècniques bàsiques  per desenvolupar projectes empresarials innovadors amb garanties d’èxit.

Cada centre empresarial pot escollir quatre de les set sessions que se’ls hi ofereix.

1.- Tinc una idea. I ara què?. Jose Alonso,  professor UdL

2.- Marketing 2.0. Eduard Cristòbal, professor de la UdL

3.- Passos i costos per crear la teva empresa. Tècnics de la Cambra de Comerç de Lleida i la COELL..

4.- Definició del model de negoci (Mètode Canvas). Salvador Pifarré.

6.- Habilitats Comunicatives. Jordi Cabestany, coach en comunicació

7.- Desenvolupar un projecte emprenedor: de la idea a la crua realitat. Marta Granyó, investigadora en iniciativa emprenedora i professora d’ESADE.

Jose Alonso,  professor UdL, Salvador Pifarré, tècnic de GLOBALLEIDA, Ester Garcia, tècnica de la Cambra de Comerç de Lleida i Ester Pagano, tècnica de la COELL, són els responsables d’impartir avui aquesta formació.

Aquest programa formatiu de creació d’empresa “Dijous Emprenedors”, organitzat conjuntament amb GLOBALLEIDA, s’està impartint a tot el territori a través de la Xarxa de Centres Empresarials, amb l’objectiu de donar formació especialitzada per  crear amb èxit una empresa i poder contribuir a la millora professional. El Cei Pallars Jussà, el Cei Tàrrega, el Cei Balaguer i el Ceeilleida  formen  part de la XarxaCEIs, dinamitzada per  GLOBALLEIDA, i que actualment compta amb 18 centres, 180 espais i més de 12.000 m2 a disposició de les persones.

Lleida, 19 de març de 2015