El Pla de Reempresa i l’anàlisi de l’empresa ha estat la temàtica que s’ha desenvolupat en aquesta jornada adreçada a dotar, als tècnics de promoció econòmica del territori, de més eines i mecanismes en el procés de creació i transmissió de l’empresa

Avui ha tingut lloc la segona jornada formativa del Programa Reempresa adreçada als tècnics de promoció econòmica del territori. El Pla de Reempresa i l’anàlisi de l’empresa ha estat la temàtica que s’ha desenvolupat en aquesta jornada, aprofundint en el contingut del Pla d’empresa vs Pla de Reempresa i Documentació de l’empresa, un contingut molt important que ens permetrà planificar millor el futur del negoci.

En aquesta Jornada s’ha fet un repàs del pla d’empresa com a eina de treball alhora d’estudiar la viabilitat d’un projecte. I del pla de Reempresa, per analitzar una empresa ja existent i quin nou enfocament li podria donar el nou reemprenedor. Una formació que ha treballat continguts específics com: la Introducció al Pla de Reempresa; els apartats del Pla de Reempresa: Definició del projecte, Reemprenedors i recursos humans, Procés de producció o organització del servei, el Pla comercial i el Pla Econòmic i Financer.

GLOBALLEIDA, punt d’atenció oficial de Reempresa treballa aquest programa a la província, com un model d’emprenedoria i de creixement empresarial que incideix en la continuïtat de les empreses. Un programa amb el què, malgrat la situació actual provocada per la pandèmia de la COVID-19, segueix obtenint molt bons resultats, amb unes dades de 11 casos de Reempreses d’èxit amb prop de 30 llocs de treball salvaguardats en els primers 10 mesos de 2020.