10 emprenedors que volen fer créixer els seus negocis vinculats al sector agroindustrial i serveis

Avui les deu empreses de l’edició 2020 del programa d’acceleració empresarial T’ACOMPANYEM de GLOBALLEIDA, han  participat en la sessió formativa impartida per la formadora Yolanda Tarango, per aprofundir en Quina és la meva proposta de valor? I com l’explico?, amb l’objectiu de saber transmetre de manera objectiva i directa els avantatges que una empresa pot aportar als seus clients. La proposta de valor relaciona els aspectes més destacats d’una empresa i la posiciona entre els seus consumidors.

En aquesta edició 2020 del programa T’ACOMPANYEM han estat seleccionades 10 empreses, de les quals 1 pertany al sector agroindustrial i 9 al sector serveis. Les principals activitats d’aquestes 10 empreses són: fotografia, botiga de moda i complements, assessoria empresarial, perruqueria, bar-restaurant, consultoria lingüística, escola de dansa, quiromassatges i elaboració de sucs 100% naturals.

Aquestes 10 empreses generen 12 llocs de treball assalariats directes. Un 70% de les empreses tenen la seva seu social a Lleida ciutat i l’altre 30% a la resta de la demarcació de Lleida. Per comarques: 2 són de l’Urgell i 8 del Segrià (7 de Lleida ciutat i 1 de la resta del Segrià). D’aquestes un 20% de les persones participants són homes enfront d’un 80% que són dones.