Des de avui i fins el fins el dia 16 de febrer de 2018, estarà obert el termini d’inscripcions al programa d’acceleració empresarial adreçat a startups i/o PIME innovadores que tinguin menys de 5 anys de vida.

Un cop finalitzat el termini d’inscripció i després de passar un procés de selecció, les Start-Ups escollides iniciaran el programa GLOBALLEIDA-StartUP. Un programa pensat per a empreses en fase inicial, que ha de permetre reforçar el model de negoci, incrementar el nombre de clients, augmentar la facturació i aconseguir un posicionament de marca.

El programa adreçat a start-ups i/o PIME que tinguin un producte o servei innovador i menys de 5 anys de vida, tindrà una durada aproximada de 8 mesos. La metodologia del programa GLOBALLEIDA-StartUP consistirà en una formació de 30 hores a l’equip promotor, amb temàtiques com: Equip, estratègia de venda, màrqueting, finançament i internacionalització, en una primera fase, i una segona que consistirà en, proporcionar un acompanyament expert amb un tutor/mentor, per posar les bases d’un creixement sòlid i sostenible a l’empresa, en sessions individuals amb una durada total per empresa de 40h.

GLOBALLEIDA des el 2013 ofereix programes d’acceleració empresarial amb l’objectiu d’impulsar projectes d’emprenedoria en fase inicial, ajudar a validar els models de negoci perquè tinguin èxit al mercat, i donar suport a empreses de sectors molt diversos, des de la biotecnologia fins a Internet of Things, passant pel turisme, el tèxtil i les TIC.

Podeu fer les inscripcions en aquest enllaç.

http://www.globalleida.org/creixement-i-financament-empresarial/programes-per-empreses/#socstartup