Empresa del Cei Balaguer dedicada a la consultoria de màrqueting digital, especialitzada en el disseny i elaboració de Projectes Digitals de Màrqueting per a negocis que volen promoure la seva presència online tant a nivell nacional com també internacional.

Start Ascent finalitza la seva primera temporada com a partner del Força Lleida on ha ofert els seus serveis de consultoria, assessorament i gestió de les accions de màrqueting i publicitat Digital i reforçant les estratègies en xarxes socials del club.

Start Ascent és una agència de màrqueting digital ubicada al Cei Balaguer que es dedica al disseny i elaboració de Projectes Digitals de Màrqueting per a negocis que volen promoure la seva presència online. Elaboren les estratègies estudiant en profunditat les particularitats de cada negoci per tenir una visió global del que pot arribar a créixer a la xarxa, que es tradueix en un creixement generalitzat de l’empresa.

La principal funció de Start Ascent com a agència de Marketing Digital és ajudar a créixer a les empreses, inclús als petits negocis de barri,  amb una correcta presència digital online.