Desenvolupar la creativitat un dels objectius principals

Avui, ha començat la primera sessió del taller de creativitat per a persones emprenedores, organitzat per GLOBALLEIDA, adreçat a persones emprenedores, empreses de recent creació, autònoms i professionals, en el que es treballaran tècniques pel foment de la creativitat i ajudar a trobar resposta als seus objectius.

La creativitat és una habilitat molt important en el món empresarial, la persona emprenedora es troba amb diferents reptes amb els que  ha de prendre decisions creatives o ha d’adaptar i reinventar el seu producte o servei.

Des de GLOBALLEIDA, continuem apostant per accions formatives com a suport a les persones emprenedores. Aquest curs amb una durada total de 9 hores compte amb el suport del programa Catalunya Emprèn del departament d’Empresa i Ocupació. Les següents sessions, també de tres hores de durada s’impartiran els propers 24 i 26 de febrer, al Centre d’Iniciatives Empresarials al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida (Parc de Gardeny, edifici 23A, Lleida).