Accions formatives al servei del teixit empresarial del territori, per a la millora personal i professional organitzades a la Segarra, l’Urgell, Pallars Sobirà, Alt Urgell, Lleida  i el Conselh Generau d’Aran

La formació que ofereix aquest catàleg és molt àmplia i es proposen activitats de diferents disciplines que van des de com donar forma a una idea, despertar l’esperit emprenedor, el procés d’elaboració del pla d’empresa fins a la fase de consolidació de programes de creixement i consolidació empresarial.

Més de 120 participants han assistit a les sessions formatives del catàleg EmForma de GLOBALLEIDA durant el mes de juny. Aquest catàleg ofereix un ventall d’accions formatives adreçades a persones que volen crear una empresa, emprenedors, empresaris o persones que volen estar actualitzats en les darreres novetats en gestió empresarial per fomentar l’ocupació i l’autoocupació

Pel que fa als Dimarts Feiners, sessions formatives adreçades a persones que estan en cerca activa de feina, una iniciativa de GLOBALLEIDA amb la finalitat d’oferir eines i recursos d’inserció laboral i extreure el màxim rendiment professional de les persones en procés de recerca i/o millora de feina.

Al Consell Comarcal de l’Urgell, la Mariona López, experta en disseny, innovació i emprenedoria, ha impartit la sessió; Posa en valor els teus valors, un taller  per ajudar a les persones a explorar de forma honesta quins són els seus valors, ordenar-los i explorar el seu significat en profunditat i  poder traslladar-los al seu entorn professional per sentir una major realització personal.

La Paeria de Cervera i el  Consell Comarcal de la Segarra les dos sessions de  dels Dimarts Feiners, han esta; La resistència al canvi : del “no puc “ al “ho estic fent”, dinamitzada pel docent Òscar Becerril, de l’empresa Tàctica 360º, especialistes en actituds, habilitats i talents, amb una participació de 16 persones. I Com estar motivat i aconseguir els teus objectius personals i professionales, a càrrec de Jordi Urgell, coach professional.

I al Conselh Generau d’Aran, la sessió dels Dimarts Feiners, impartida per Víctor Saurina, ha estat; Estàs pensant a crear la teva empresa i no saps si la teva idea tindrà acceptació? Aprèn com esbrinar si tindràs clients!

Pel que fa a les càpsules formatives que inclou el catàleg EmForma, al CEI Pallars Sobirà,  s’ha impartit un Curs bàsic de Marketing Digital per autònoms, a càrrec de Steve Ugas Viladrosa.

Al CEI Pallars Sobirà, la càpsula formativa impartida per la professora de la UdL, Natàlia Daries Ramón, ha estat,  Customer experience: Claus per dissenyar i millorar l’experiència de client a la teva empresa rural.  

Al CEI Cervera, la Paloma Guerra especialista en marxandatge visual, i Paz García, fotògrafa professional, que fa més de 20 anys que es dediquen a la comunicació visual,  han impartit la  càpsula, Fotografia digital (amb mòbil) i estilisme per xarxes socials , un curs, adreçat al comerç de proximitat, artesania i a empreses interessades a cuidar la imatge del seus negocis, dividit en dos sessions, en les que s’ha ofert recursos per ajudar el teixit comercial de Cervera a millorar la seva imatge, i d’aquesta manera, poder augmentar les vendes.

Al CEEILLEIDA, la Laia Dolcet , periodista, copywriter freelance i creadora de continguts, ha impartit dos sessions de la càpsula formativa: Copywriting. La técnica d’escriure per vendre. L’objectiu d’aquest curs ha estat donar a conèixer als participants, els principis del copywriting i la comunicació persuasiva, com a base per aprendre a escriure amb intencionalitat i a transmetre millor qui ets i què fas. Perquè a Internet la gent llegeix, encara que et diguin que no.

Per últim, al CEI Alt Urgell s’ha impartit la càpsula formativa,  Com puc digitalitzar la meva empresa?, amb l’objectiu de donar a conèixer les eines de digitalització dels processos interns  i de producció de la nostra empresa (ERP, CRM, cloud computing…) de la mà d’Òscar Ortega, CEO de Btactic, especialistes en solucions de software lliure, codi obert i cloud computing.