El catàleg EmForma proposa activitats  formatives en diferents disciplines adreçades a totes aquelles persones que volen estar actualitzades en les darreres novetats en gestió empresarial per fomentar l’ocupació i l’autoocupació.

Aquesta setmana dins les activitats proposades en el catàleg EmForma,  al Viver FP Emprèn s’ha impartit la càpsula, Com utilitzar la gamificació per aconseguir els objectius d’una manera divertida, en la s’ha ensenyat a utilitzar les dinàmiques dels jocs per tal d’assolir els objectius de l’empresa, aconseguint la motivació, participació, interès i fidelització tant dels clients com dels treballadors, seguidors, etc… Amb aquesta metodologia s’aconsegueix  utilitzar els jocs com  eines d’aprenentatge, per la seva capacitat per ensenyar i reforçar, no només coneixements, sinó també habilitats com la resolució de problemes, la col·laboració o la comunicació.

També a Tremp, al Cei Pallars Jussà s’ha impartit la càpsula Què et diu la teva comptabilitat? Com et veuen des de fora?, per tal de donar a conèixer la importància de la anàlisis de la comptabilitat, el Balanç de Situació i el Compte de pèrdues i guanys en temps real per tal de poder prendre decisions.

Al Cei Les Borges Blanques aquest dissabte s’impartirà la segona sessió del Taller Pla Empresa, dissenyat per a oferir una formació específica, a aquelles persones que han obert un negoci fa poc o que en volen obrir un de nou en poc temps per entendre, conèixer i tenir les eines bàsiques per poder elaborar un pla d’empresa.

Pel que fa al programa E2,  pel foment de l’emprenedoria aquesta setmana a l’INS Caparrella, s’ha impartit el taller, Cpom tenit una idea emprenedora? en el que ha participat un grup de 14 alumnes de 3r. D’ESO.

Dins les activitats proposades en el programa Dimarts Feiners, sessions d’orientació professional en el què, es treballen aspectes clau per buscar feina, o una millora professional, al Cei de Bell-lloc, s’ha impartit la sessió formativa  Transformar emocions per assolir els nostres objectius professionals, que consisteix en analitzar quin és el paper que juguen les emocions en la percepció de limitacions i aportar eines per transformar-les, prenent consciencia de les nostres. capacitats i tenir la possibilitat de desenvolupar-les per assolir els nostres objectius.