Com a novetat s’inclou l’emprenedoria social amb la col·laboració de la Fundació Lleida 21 i el departament de joventut de la generalitat de Catalunya.

Avui a UA1 ràdio hem parlat la tercera edició del Programa de consolidació empresarial per a autònoms i micropimes, “T’ACOMPANYEM” dissenyat per GLOBALLEIDA per primera vegada al 2015 amb l’objectiu d’impulsar el creixement dels autònoms i micropimes del nostre territori, un programa enfocat a donar suport global en totes les àrees estratègiques de l’empresa i que com a novetat en aquesta edició 2017 s’inclou l’emprenedoria social.

Ens ha acompanyat representants d’algunes de les entitats col·laboradores en aquest projecte con és el cas d’en Joan Muntané, director tècnic de la Fundació Lleida 21, que ha explicat que tant els horts professionals de Rufea com els productors de l’Horta constituiran una cantera de projectes d’emprenedoria social. I Esperança Casas, coordinadora Territorial de Joventut a Lleida i Víctor Saló, tècnic territorial explicant  l’interès  del departament en impulsar projectes d’emprenedoria social, quina serà la seva vinculació i  com col·laboraran en aquest projecte.

Lleida, 5 d’abril de 2017

https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/ua1.podcasts/2017/ABRIL/050417+GLOBALLEIDA.mp3, http://www.ua1.cat/noticies/globalleida-impulsa-la-3era-edici%C3%B3-del-programa-tacompanyem-de-suport-aut%C3%B2noms-i-micropimes