GLOBALLEIDA i la Càtedra Santander d’Emprenedoria de la Universitat de Lleida organitza des de 2013 aquesta jornada orientada a apropar la idea d’emprendre com a sortida professional

Juan Carlos Cubeiro, expert internacional en lideratge i transformació empresarial, en la seva conferència ha analitzat les claus del Talent pràctic

El denominador comú de la jornada ha estat marcat per la idea de què, l’actitud marca el resultat dels nostres projectes tant personals com professionals

Avui, s’ha celebrat telemàticament la Jornada Endavant 2020, que pretén ser un espai per escoltar experts, conèixer experiències, reflexionar i ampliar la xarxa de contactes entre els assistents.

La jornada adreçada a universitaris, estudiants de cicles formatius, emprenedors i públic en general ha comptat amb la participació de Juan Carlos Cubeiro, expert internacional en lideratge i transformació empresarial. Conferenciant, assagista i divulgador, encarregat d’impartir la Conferència: Lideratge i emprenedoria. De la transformació digital a la transformació humanista, amb la què, analitzarà les claus del Talent pràctic per a millorar l’aptitud, l’actitud i el compromís dedicat al projecte.

Tot seguit ha tingut lloc, una Taula Rodona amb experiències emprenedores: reinventar-se en temps de la Covid-19, moderada per Josep M. Valero, Gestor de Projectes de transformació digital a Nestlé, S.A. Inversor i assessor de Start-ups. Els participants de la taula han estat: En Dídac Merino Soci fundador de Masqueit Smart Access. Consultoria en la implementació de solucions intel·ligents per a digitalitzar el control d’accessos, de temperatura i d’aforament; la Marta Duran MarCom Directora d’INGAMEVR (INGroup). Sales de jocs dissenyades per a jugar lliurement amb múltiples experiències i jocs, de forma individual o en equip i, la Marta Domènech, Gerent de Hotels PRIORAT SL (Hotel-hostalsport). Hotel familiar de més de 90 anys d’història, situat al Priorat, dedicats a l’enoturisme i gastronomia local.

Tres joves que ens han explicat la seves experiències per poder superar la crisis produïda per aquesta pandèmia mundial i que com en conclusió, tal com ha explicat en la seva conferència Juan Carlos Cubeiro, l’aptitud, l’actitud i el compromís dedicat al projecte són imprescindibles per garantir l’èxit empresarial.

Paco Cerdà, Tinent de alcalde de Promocio Economica de l’Ajuntament de Lleida, Carles Gibert, Diputat i Vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Oriol Oró, Conseller Delegat de GLOBALLEIDA, Montserrat Rue, Vicerectora d’Estudiants i Ocupabilitat  de la UdL i José Manuel Alonso, director de la Càtedra Santander d’Emprenedoria Universitària, han estat els encarregats de donar la benvinguda als participants d’aquesta jornada.