Organitzada per GLOBALLEIDA, els dies 9 i 10 de juny amb la participació  d’una trentena de tècnics.

La trobada ha reunit als tècnics de la Xarxa de Centres d’empreses Innovadores i organismes de promoció econòmica del territori, en una jornada que ha tingut lloc en el Centre de Visitants. Epicentre de Tremp, amb l’objectiu de compartir experiències, formar-se, unificar criteris de gestió i fomentar el treball en xarxa.

Per tal de continuar amb el procés de millora de la gestió i promoció del Centres d’Empreses, així com disposar de les darreres tècniques en l’assessorament, la trobada s’ha centrat en conèixer les eines necessàries per desenvolupar la creativitat dels emprenedors obtenint noves solucions, motivació d’equips humans, concepció d’alternatives i innovació en tots els àmbits d’actuació de l’activitat.

També s’ha treballat en desenvolupar plans de millora a cada centre, basats en el coneixement dels problemes i de les pràctiques més exitoses per posar-les en funcionament  a la resta de centres. Així com, aplicar les noves eines i programes que GLOBALLEIDA posa a disposició dels centres empresarials i els seus usuaris, com són l’assessorament, programes de creixement empresarial adreçats a emprenedors i empresaris de diferent perfils, les rondes de finançament, la Societat d’inversió, la plataforma per a l’ocupació o les activitats formatives especialitzades proposades en  el catàleg EmForma, entre d’altres. Actuacions que faciliten  l’activitat econòmica, la dinamització del mercat laboral i l’atracció i retenció de talent a Lleida.

En el decurs de la jornada, els tècnics han participat en la sessió formativa a càrrec de Jordi Puigdellívol, formador en emprenedoria i innovació,  “Assessorament Emprenedor en Clau de Model de Negoci” , en el que s’ha tractat com conèixer el model de negoci i sobretot  com aplicar-lo amb eficàcia en assessoraments i  compartir experiències.

La jornada ha comptat amb la presencia del conseller delegat de GLOBALLEIDA, Oriol Oró, el director  del Ceeilleida, Antoni Piñol i el tècnic de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Josep Mª Terrat, que han estat els encarregats de donar la benvinguda als assistents i conduir les diferents activitats de la jornada.

Paral·lelament les activitats de formació a la Xarxa de CEIs del territori d’aquesta setmana s’han centrat a Cervera i Lleida.

Al Cei Cervera s’ha impartit el taller “De la idea a l’acció, les claus d’emprendre amb èxit” a càrrec  del tècnic d’emprenedoria, Salvador Pifarre de GLOBALLEIDA, adreçat a persones emprenedores, empreses de recent creació, autònoms o professionals.

I per altre banda, els dies  7 i 9 de juny al Centre d’Iniciatives Empresarials del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, s’ha impartit  el taller ”Lideratge i valors per emprendre conscientment” a càrrec del professor Joan Josep Vergé, Coach Expert en Empoderament i Valors. Adreçat a persones emprenedores, empreses de recent creació, autònoms i professionals.

Un Taller (amb una durada total de 5 hores distribuïdes en 2 sessions de 2,5 hores cadascuna) en el què, els assistents  han pogut realitzar un procés de participació i desenvolupament personal, descobrir i treballar amb els seus valors de referència personals i professionals, amb l’objectiu de poder iniciar i consolidar el seu projecte empresarial. El taller ha permès als participants  saber fer un pla d’acció amb accions concretes, trobar eines i estratègies de lideratge emocional per arribar als objectius que s’ha proposat i saber què fer i com emprendre els projectes des dels valors per aconseguir els resultats esperats.

Lleida, 10 de juny de 2016

http://www.globalleida.org/sites/default/files/img-20160610-wa0029.jpg