Una trentena de tècnics de promoció econòmica del territori han participat a la reunió celebrada avui a Lleida, amb l’objectiu d’unificar criteris de gestió i fomentar el treball en xarxa

Lleida, 26 de juny de 2018- GLOBALLEIDA ha reunit als tècnics de la Xarxa de Centres d’empreses Innovadores, Xarxa Talent i Ocupació i Xarxa Reempresa, en una jornada que ha tingut lloc a les instal·lacions de l’edifici Mercolleida, amb l’objectiu de compartir experiències, formar-se, unificar criteris de gestió i fomentar el treball en xarxa.

Aquesta jornada s’organitza anualment, per tal de fomentar el treball en equip i crear un ecosistema cooperatiu que faciliti el treball diari dels tècnics en el procés de millorar la gestió,  promoció i serveis que s’ofereixen a través de les xarxes que gestiona GLOBALLEIDA. La trobada s’ha centrat en posar en comú idees, recursos, programes, activitats i metodologies,  relacionades amb el foment de l’esperit emprenedor, l’ocupació, l’emprenedoria i la creació i consolidació d’empreses, així com  donar a conèixer els nous projectes previstos pel 2019.

Tanmateix la trobada ha servit per implementar la formació dels tècnics amb dos sessions formatives. La primera sobre Les competències i els aprenentatges en un món globalitzat,  a càrrec de Marta Zaragoza, economista i emprenedora, que ha impartit una sessió enfocada a conèixer, quines competències són necessàries en el món d’avui, quins processos d’aprenentatge permeten el desenvolupament d’aquestes competències, com s’avaluen aquests aprenentatges i com es poden detectar i potenciar els talents de cadascú.

La segona, a càrrec de Yolanda Tarango, consultora i mentora professional, fundadora de Barcelona Mentoring, sota el títol I tu, ja utilitzes tots els recursos que tens al teu abast?, centrada en els beneficis de treballar en xarxa i fomentar el treball en equip per aconseguir l’èxit. Una sessió que la ponent ha contextualitzat amb la frase atribuïda a  Henry Ford: “Trobar-nos és un començament, romandre junts és un progrés, treballar junts és l’èxit”

El President de GLOBALLEIDA Ramon Roca i el conseller delegat, Oriol Oró, han estat els encarregats de donar la benvinguda i conduir les diferents activitats proposades als tècnics de reu del territori assistents a la jornada.

 

Premsa: