Acomiadem l’any amb un balanç de 6.650 persones que han participat en les 268 activitats que s’han impartit al conjunt del  territori a través del catàleg EmForma de GLOBALLEIDA

Propostes formatives per fomentar l’esperit emprenedor, la millora personal i professional i, dotar a emprenedors i empresaris dels coneixements i les tècniques bàsiques  per desenvolupar projectes empresarials innovadors amb garanties d’èxit

21-12-2018 Aquesta setmana s’han impartit les últimes activitats formatives del 2018 proposades en el catàleg EmForma dissenyat per GLOBALleida. A Sort s’ha impartit la càpsula formativa sobre Personal Brandi inclosa dins les activitats que ofereix la secció formativa dels Dimarts Feiners. Una sessió impartida a càrrec de Xavier Roca amb la  finalitat de crear un full de ruta per desenvolupar la marca personal i aconseguir els objectius professionals de visibilitat de negoci. Desenvolupar una Marca Personal suposa identificar i comunicar les característiques que ens fan sobresortir, ser rellevants, diferents i visibles en un entorn homogeni, competitiu i canviant.

Pel que fa a les activitats formatives incloses en el programa E2 Escola d’Emprenedors, pel foment de l’esperit emprenedor adreçades a alumnes i professors dels centres educatius del territori, a l’Escola del Treball s’ha impartit el Taller El pla econòmic i financer a un grup de 30 alumnes  de CFGS a càrrec de Pere Sierra. I a l’Institut d’Ocupació Salvador Seguir IMO el Taller: Factors clau a tenir en compte per iniciar un projecte empresarial, a un grup de 28 alumnes a càrrec de la tècnica en emprenedoria de GLOBALLEIDA, Maria Ruiz.

GLOBALleida ofereix formació a través de la Xarxa Cei, Ajuntaments,  Consells Comarcals i Centres Educatius. La formació del catàleg EmForma inclou Propostes formatives per fomentar l’esperit emprenedor, la millora personal i professional i, dotar a emprenedors i empresaris dels coneixements i les tècniques bàsiques  per desenvolupar projectes empresarials innovadors amb garanties d’èxit. Amb un balanç molt positiu acomiadem l’any amb 6.650 persones que han participat en les 268 activitats impartides al conjunt del territori a través del catàleg de GLOBALLEIDA.