A través del catàleg EmForma impulsat per GLOBAleida s’han impartit 109 activitats formatives en les que han participat un total de 1295 persones.

Al Cei Solsonès, s’ha impartit aquesta setmana la càpsula formativa de  Retail màrqueting. Com s’aplica amb seny al món del comerç i dels serveis,   a càrrec de Mercè Clavel, d’ESADE. Apassionada pel món del retail. Il.lusionada per crear nous conceptes de negoci.

Al Cei Pallars Jussà la càpsula formativa – Les claus per arribar a l’èxit com a emprenedor/a, ha estat la càpsula que han organitzat a càrrec de l’ Anna Martínez, Filòloga i Mentor-Coach, adreçada persones emprenedores, empreses de recent creació, autònoms o professionals.

També s’ha impartit al Centre de visitants. Epicentre de Tremp el taller de Detecció d’idees de negoci innovadores. Innovar des de la PIME: per on començar? A càrrec de Josep Maria Barrufet, tècnic de GLOBALLEIDA i Jordi Puigdellívol, Sherpa.cat.

Per altre banda les instal·lacions del CEEILleida han acollit una de les sessions grupals previstes en el programa d’acceleració empresarial per a autònom, T’acompanyem, sobre el Model proposta de valor i les raons de compra dels clients a càrrec de Rubèn Rossell, especialista en màrqueting.

GLOBALLEIDA a través del catàleg EmForma ofereix accions formatives en diferents àmbits i disciplines de gestió de l’empresa, com la innovació, internacionalització, eines 2.0, etc. o treballar les habilitats personals i professionals a través de tallers pràctics i vivencials adreçades a totes aquelles persones que volen millorar la gestió i de l’empresa.

Lleida 23 de juny de 2016

http://www.globalleida.org/sites/default/files/foto_tacompanyem.jpg