La formació que ofereix GLOBALLEIDA, a través del catàleg “EmForma” al conjunt del territori es tornarà a posar en marxa el proper 28 d’agost, a la Granadella

Formació adreçada a persones que volen crear una empresa, emprenedors, empresaris o persones que volen estar actualitzats en les darreres novetats en gestió empresarial per fomentar l’ocupació i l’autoocupació.

2018-07-13 Aquesta setmana s’han impartit les últimes sessions formatives, abans de les vacances d’estiu. Al CEEILLEIDA s’ha impartit la càpsula formativa, Coneix, experimenta i comparteix, les noves Estratègies de “Harvad” per a la teva empresa, a càrrec de Joan Josep Vergé. Els nous temps porten nous reptes que necessiten noves estratègies d’activació i motivació dels equips empresarials. Aquesta formació s’ha encarat a la necessitat d’incorporar una nova visió empresarial que aporti noves eines i estratègies, que impliquin, entusiasmin i vinculin els nostres equips. Vergé, a través d’una experiència, ha volgut aportar als participants, nous aprenentatges que els serviran per a l’empresa i la vida,  una nova visió empresarial de les empreses i equips per tal de garantir la seva  sostenibilitat, cohesió i eficiència.

Per altre banda, al Viver FP Emprèn al Turó de Gardeny, s’ha impartit la càpsula formativa, Robotitzem un procés industrial, a càrrec d’Andreu Culleré. Amb l’objectiu d’utilitzar la robòtica, una eina divertida i dinàmica, per aconseguir els objectius d’un procés industrial, mentre construïm i programem. Utilitzarem dinàmiques, provocarem situacions, resoldrem reptes, ens organitzarem i treballarem per equips, marquem rols, etc.; tot amb la finalitat de reflexionar, buscar estratègies i assolir els objectius de l’empresa. Amb aquesta formació s’han treballat habilitats socials de gestió d’equip, de comunicació i de llenguatge.  en petits grups i després ajuntant en un grup gran, tots els equips, s’han provocat situacions  “crítiques” per tal d’afavorir el desplegament de competències i habilitats dels participants i s’ha reflexionat sobre les dinàmiques, els rolls, comportaments, solucions, motivacions, etc. del gran grup i de forma individual.