Una mostra on descobrir el talent de lFP i compartir experiències. El primer esdeveniment on-line que aplega alumnes vinguts darreu del territori, i que premia la capacitat emprenedora i dinnovació de la formació professional catalana.

Els dies 12, 13 i 14 de maig ha tingut lloc la 1a Mostra on-line d’impulsFP  (VIII Mostra de projectes emprenedors a l’FP) organitzada pel Departament d’Educació amb el suport de la Fundación DualizaBankia.  ImpulsFP és la unitat d’innovació de la Subdirecció General de Programes i projectes  de l’FP integrada per cinc programes: ActivaFP (canvi metodològic), OrientaFP (innovació en l’orientació), InnovaFP (innovació i transferència del coneixement), EmprènFP (cultura i generació de projectes emprenedors) i Catskills (competicions sectorials).

En el marc d’aquesta mostra s’ha fet el lliurament dels premis dualiza bankia d’emprenedoria que recullen els projectes finalistes que les entitats col·laboradores del territori han fet arribar i que han estat avaluats per un jurat tècnic i un jurat institucional.

Dels projectes finalistes presentats pels Premis E2 Escola d’Emprenedors de GLOBALLEIDA, ha guanyat el 3r Premi a la millor idea de CFGM el projecte TRISPORTS GYM, SA, un gimnàs que s’autoabasteix de l’energia elèctrica que produeix la gent al practicar l’activitat física de l’alumna Blanca Calero de Escola del Treball.

GLOBALLEIDA com entitat de promoció econòmica convoca anualment  Els Premis E2, que formen part del Programa de foment de l’esperit emprenedor “E2,Escola d’Emprenedors”, adreçat a alumnes i professors per fomentar l’emprenedoria a tots els centres educatius de la província de les etapes infantil, primària,  secundària obligatòria i post-obligatòria, iniciativa pionera a Catalunya, amb la què, s’ha aconseguit ordenar l’oferta formativa, per a totes les etapes educatives, oferint activitats a l’alumnat i el seu personal docent. Com a resultat els premiats es proposen pel Departament d’Ensenyament i GLOBALLEIDA per participar a la Final Catalana dels premis “Millor projecte d’emprenedoria a la FP de Catalunya” que s’ha celebrat per primera vegada a través del canal youtube.