En la  III jornada formativa, els participants del programa han aprofundit en els aspectes financers bàsics de l’empresa, amb l’economista Núria Bosch, experta en aquesta àrea

Lleida, 16 de juliol de 2018.– GLOBALleida ha tornat a reunir, a les 10 empreses que estan participant en el programa Lleida StartUp, realitzat amb el suport d’Acció, tal com està previst en la metodologia del programa. Núria Bosch, economista, experta l’àrea financera de l’empresa ha estat avui, l’encarregada d’impartir la sessió formativa: Anàlisi de la situació patrimonial i financera de l’empresa, en aquesta sessió grupal la ponent ha fet un passeig per l’anàlisi dels Estats Financers, aprofundint  en els aspectes bàsics. Ha desenvolupat, els procediments comptables i la seva interpretació, els hi ha presentat algunes eines imprescindibles per l’anàlisi economicofinanceres i el càlcul d’ingressos i costos, així com ajudar-los-hi a extraure i interpretar la informació (de la comptabilitat financera i analítica) per a la presa de decisions.

Queda pendent una quarta formació grupal en la que es tractarà l’àrea de internacionalització. Un cap acabades  les sessions formatives grupals començarà la segona fase que consistirà en un acompanyament expert, per posar les bases d’un creixement sòlid i sostenible a l’empresa.

Les empreses que estan participant en el programa Lleida-StartUP. pensat per a empreses en fase inicial com és el cas de: GESTIÓN ENERGÉTICA PLUS, SL, FinalBoss Games, SL, Cerveses Artesanes de Ponent, SCP, Burgeon, SCP, IKIHAUS, SL, INVELON TECHNOLOGIES,SCP, MON ERMITAGE, SL, RECUPERACIONS INDUSTRIALS URGELL, SL i  SKILLTRADE, SL i BLUINDIC SOLUTIONS,SL tenen l’objectiu de reforçar el model de negoci, incrementar el nombre de clients, augmentar la facturació i aconseguir un posicionament de marca.