El Delegat del Govern a Lleida, Sr. Ramon Farré, en la visita institucional a GLOBALLEIDA  ha manifestat el seu interès pels projectes que se li han presentat.

El conseller delegat Oriol Oró, ha rebut al delegat territorial del Govern a Lleida, Ramon Farré que ha vingut acompanyat del director dels Serveis Territorials, Octavi Miarnau, el Cap de Planificació i Estratègia de la Presidència de la Diputació de Lleida, Josep Gabarró i del Regidor a la Paeria, Joan Gómez, en la visita institucional a GLOBALlleida, i els hi ha exposat  diverses qüestions referents a la línia de treball que s’ha dissenyat pel 2015, per tal se seguir dinamitzant l’economia i atreure inversió a les terres de Lleida.

En el decurs de la reunió, els conseller delegat ha fet un balanç de les activitats del 2014, i ha explicat que el consorci s’ha consolidat com entitat de referència en el foment de la creació i consolidació d’empreses com a resultat de les actuacions i programes que s’han treballat i preveu atraure noves inversions per generar ocupació a les terres de Lleida, com objectiu pel 2015, a través de nous programes com, el de “T’ACOMPANYEM” de Creixement per Autònoms i Micropimes , el nou Servei d’atracció de projectes, el programa Clústers Oli, el Fòrum Agroalimentari o l’Agència de col·locació provincial entre d’altres. 

El conseller delegat de GLOBALLEIDA, ha agraït l‘interès que han mostrat en el decurs de la visita així com el suport que suposa la institució que representa.

Per la seva banda, el delegat ha manifestat que es posa a disposició del consorci per a  qualsevol col·laboració  que ajudi a assolir els objectius plantejats per GLOBALLEIDA.