D’una manera provocadora i disruptiva ha parlat de la ment i com posar-la al servei de la nostra carrera professional

Prop d’un centenar d’alumnes han participat als Tallers organitzats en l’estand de GLOBALLEIDA pensats per treballar i estimular les habilitats emprenedores

En el marc de la Fira, el conseller delegat de GLOBALleida, Oriol Oró,  juntament amb el delegat d’Ensenyament a Lleida, Carles Vega han  presentat el balanç de resultats 2014-2019 del programa E2, Escola d’Emprenedors, programa que inclou els Premis E2 amb el que s’han aconseguit uns resultats molt satisfactoris

2019.04.26 Un any més GLOBALLEIDA, ha estat pressent a la Fira Formació Professional i Treball F&T que s’ha celebrat els dies 25 i 26 d’abril organitzant diferents activitats, totes elles encaminades a fomentar l’esperit emprenedor entre els estudiants de les terres de Lleida.

Una de les activitats més esperades i què, ha atret més l’atenció dels joves ha estat la conferència Els secrets de l’èxit professional impartida per Xavier Pirla, enginyer, formador i  conferenciant internacional en PNL i comunicació persuasiva, que d’una manera provocadora i disruptiva, ha parlat de la ment i com posar-la al servei de la nostra carrera professional. Superar la frustració, treballar la resiliència, gestionar l’estrès o com ser persones més empàtiques, carismàtiques o persuasives són alguns dels consells que el conferenciant a donat als joves per aprendre a utilitzar la nostra ment per a assolir allò que ens proposem a la nostra vida.

En el decurs de la fira s’ha pogut visitar l’exposició, Idea, Projecte, Realitat: Tot comença amb la teva idea, per tal de donar a conèixer als visitants els serveis que ofereix el Consorci GLOBALLEIDA i les accions que es porten a terme per desenvolupar una idea de negoci.

Per altre banda, una vuitantena d’alumnes han participat en els diferents Tallers que s’han organitzat per treballar i estimular les habilitats emprenedores com: els Tallers de creativitat “EMPRENEM JUGANT” a càrrec de Laia Martínez de Ingenia Moments, que s’han repetit dos cops al dia. I un taller pensat per treballar i estimular les habilitats emprenedores. A través de jocs com el Memory, Dicciopinta Business, Qui fa què?, Construeix la teva història d’èxit o la Torre d’espaguetis es treballaran habilitats com la creativitat, el treball en equip, el lideratge, la comunicació, l’empatia i la innovació, entre d’altres. A més tots els joves que han visitat l’estand han tingut l’oportunitat d’inscriure’s per fer el test de l’emprenedoria o el del talent, i rebre els resultats en el mateix moment i per correu electrònic amb el que es defineix el seu perfil professional.

En el marc de la Fira, el conseller delegat de GLOBALleida, Oriol Oró,  juntament amb el delegat d’Ensenyament a Lleida, Carles Vega han  presentat el balanç de resultats 2014-2019 del programa E2, Escola d’Emprenedors, programa que inclou els Premis E2 amb el que s’han aconseguit uns resultats molt satisfactoris. Amb la participació en el programa de 10.135 alumnes i professors de 63 centres educatius del territori que han sol·licitat 322 activitats.

Aquest any GLOBALleida, també ha col·laborat amb el Departament d’Ensenyament en l’organització de diferents activitats com: amb la Mostra d’Emprenedoria a les etapes de l’ESO i Batxillerat que organitzen varis centres de sec

Premsa: