Un programa d’apoderament personal i professional que s’estrena avui amb la participació de 34 dones

Davant la situació de confinament generada pel COVID-19, GIRA MUJERES, ha donat la volta a la situació de confinament veient en aquest obstacle una oportunitat per a reinventar-se, canviar i poder seguir a prop de les dones encara que sigui d’una altre forma i per això s’ha creat la versió en línia del programa que fins ara es feia presencialment.

Un projecte promogut per Coca-Cola Foundation i organitzat per l’Associació Dona Activa amb la col·laboració de GLOBALLEIDA, l’Ajuntament de Lleida i el Consell Comarcal del Segrià. Una iniciativa que respon al compromís Europa 5by20, amb la què,  Coca-Cola es va comprometre a donar suport a 5 milions de dones pel 2020.

Lleida en línia,  programa d’apoderament personal i professional adreçat  a dones de 18 a 60 anys que ofereix formació, assessoria i impuls per ajudar a trobar idees per crear i tirar endavant el propi negoci, ha començat avui amb la participació de 34 dones.

Donat l’èxit d’aquesta quarta convocatòria amb 34 dones inscrites, s’ha decidit desdoblar el taller per tal de mantenir els nivells de qualitat i donar cabuda a totes les dones inscrites. Així doncs els tallers s’impartiran els dies  27 I 28 d’abril de 16 a 19 h. I els dies 29 i 30 d’abril de 10h a 13h per videoconferència a través de l’aplicació ZOOM.

El programa compta amb un itinerari de tres fases:

  1. Troba la teva ruta: Dos sessions formatives de 5 h cada en les què es treballarà el desenvolupament personal i professional per facilitar la decisió d’emprendre.
  2. Inicia el teu viatge: 30 h de formació on line acompanyada de tutores expertes que t’ajudaran a avançar en el teu Pla de Negoci. Les participants tindran 10 setmanes per a realitzar el Pla de Negoci i entrar en el Concurs de Coca Cola
  3. T’acompanyem: Incubadora i mentoria dels 10 millors projectes durant 6 mesos.

Un cop acabada la formació que exigeix el programa, els 3 millors projectes rebran 6 mesos extra de mentoria i un ajut de 3.000 €.

Aquest programa pretén ser una oportunitat per evitar que moltes dones quedin excloses del mercat laboral davant la crisi econòmica  generada del confinament.