Emforma

El catàleg “EmForma”, ofereix un ventall d’accions formatives adreçades a persones que volen crear una empresa, emprenedors, empresaris o persones que volen estar actualitzats en les darreres novetats en gestió empresarial per fomentar l’ocupació i l’autoocupació.

La formació que ofereix aquest catàleg és molt àmplia i es proposen activitats de diferents disciplines que van des de com donar forma a una idea, despertar l’esperit emprenedor, el procés d’elaboració del pla d’empresa fins a la fase de consolidació de programes de creixement i consolidació empresarial.

També es treballa l’àrea de finançament per donar a conèixer les novetats i les oportunitats financeres i s’ofereix formació especialitzada en els àmbits de la gestió de l’empresa en innovació, internacionalització, eines 2.0 o com treballar les habilitats personals a través de tallers pràctics o vivencials.

En el catàleg s’inclouen sessions d’orientació professional en què es treballen aspectes clau per buscar feina, s’entrenen les habilitats professionals adaptades a les necessitats de les persones que busquen feina o una millora professional.

Curs d’Especialització en Emprenedoria i Empresa

Per tal de posar en valor la formació que s’ofereix en el catàleg “EmForma” a través de la Xarxa Cei, ajuntaments i consells comarcals, GLOBALLEIDA ha signat un conveni amb el Centre de Formació Contínua de la Universitat de Lleida que permetrà disposar d’una titulació universitària. Els participants que acreditin un mínim de 10 hores de formació en l’àmbit de l’emprenedoria i creixement empresarial, àrees incloses en la programació semestral del catàleg “EmForma”, rebran el títol propi de la Universitat de Lleida d’Especialització en Emprenedoria i Empresa.

Condicions per obtenir el títol propi de la UdL

El títol propi de la Universitat de Lleida s’obtindrà mitjançant l’acreditació per part de l’interessat d’un mínim de 10 hores de formació en l’àmbit d’Emprenedoria i Empresa incloses en la programació semestral del catàleg EmForma.

L’acreditació només serà vàlida per la formació rebuda dins d’un semestre i es justificaran mitjançant els formularis que a tal efecte es lliuraran, a petició dels interessats, en cadascuna de les accions formatives que es realitzin. En el cas de les càpsules formatives de més d’una sessió en diferents dies, requerirà l’assistència a totes les sessions per poder acreditar l’activitat.

Procediment per l’obtenció del títol

L’interessat omplirà els formularis d’acreditació de formació facilitats a les sessions formatives que assisteixi. Un cop finalitzat el semestre, a partir del 20 de juny o el 31 desembre respectivament, farà arribar a GLOBALLEIDA mitjançant correu electrònic a emforma@globalleida.org posant en l’assumpte del correu el text “Acreditació títol UdL EmForma + Nom“ o bé presencialment a la seu de GLOBALLEIDA a l’Avinguda de Tortosa, 2, 25005 de Lleida.
Un cop validada la documentació enviada pel sol·licitant per part de GLOBALLEIDA, li serà comunicada la data en que podrà anar personalment a iniciar el tràmit d’obtenció del títol propi al Centre de Formació Contínua de la Universitat de Lleida, al Campus de Cappont C/ Jaume II, 71, 25001 LLEIDA, acreditant la seva identitat amb el DNI, NIE o altre document oficial vàlid. En el moment de l’expedició del títol acadèmic s’aplicarà la taxa vigent de la Universitat de Lleida

HORARI D'ATENCIÓ
De dilluns a divendres:
Matí:  de 8:00 a 14:00 h

CONTACTA AMB NOSALTRES
Tel. 973 725 522
Av. Tortosa, 2 - Edifici Mercolleida
25005 Lleida
 

 

HORARI D'ATENCIÓ
De dilluns a divendres:
Matí:  de 8:00 a 14:00 h

 

CONTACTA AMB NOSALTRES
Av. Tortosa, 2 - Edifici Mercolleida
25005 Lleida