Va de Networking

L’Àrea de suport a l’empresa i l’emprenedoria, Globalleida, del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, organitza sessions de networking amb l’objectiu d’establir sinèrgies entre nous projectes creats i empreses ja consolidades al territori.  
Els Va de Networking són un espai de trobada entre persones amb projectes emprenedors, start-ups innovadores i empreses consolidades que tinguin ganes de descobrir noves idees i maneres de fer.

Jornada Dones&emprenedoria (D&e)

Anualment GLOBALLEIDA, juntament amb la Regidoria d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes de l’Ajuntament de Lleida, organitza la Jornada D&e (Dones i Emprenedoria).
Aquesta jornada pretén ser un espai per:

  • Promoure la formació i el debat sobre l’emprenedoria femenina.
  • Fomentar el networking entre les dones empresàries i directives.
  • Reflexionar sobre el talent i el lideratge de les dones en el món empresarial.
  • Presentar experiències d’emprenedoria i compartir els seus aprenentatges.
  • Crear un espai de trobada entre les emprenedores lleidatanes.
  • Visibilitzar el talent femení com a motor empresarial i social.

Adreçada a:

Totes aquelles persones interessades en el món de l’emprenedoria, a les dones emprenedores i directives com al conjunt de la ciutadania i dones i homes amb interès per conèixer el talent femení en el món empresarial.

 

Documents relacionats:

Fira FormaOcupa 

Anualment es celebra la Fira FormaOcupa organitzada per Fira de Lleida, l’Ajuntament de Lleida i la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de GLOBALLEIDA.
Aquest saló compta amb una àmplia oferta formativa i innovadora a través dels expositors i una extensa varietat d’activitats professionals, entre conferències, tallers, demostracions i altres iniciatives relacionades amb la formació, que es desenvolupen en la sala de conferències, la zona d’exposició i també a l’exterior del pavelló.
GLOBALLEIDA, en el marc d’aquest certamen, està present amb un estand que serveix com a punt d’informació als visitants i com a lloc on aquelles persones interessades en crear el seu negoci poder rebre assessorament. Estand on també, es desenvolupen una sèrie d’activitats i es troba l’exposició: Idea, Projecte, Realitat.
Tot comença amb la teva idea. Així mateix, també es participa en les jornades tècniques.

HORARI D'ATENCIÓ
De dilluns a divendres:
Matí:  de 8:00 a 15:00 h

CONTACTA AMB NOSALTRES
Tel. 973 725 522
Rambla Ferran 21 9a planta
25007 Lleida
 

 

HORARI D'ATENCIÓ
De dilluns a divendres:
Matí:  de 8:00 a 15:00 h

 

CONTACTA AMB NOSALTRES
Rambla Ferran 21 9a planta
25007 Lleida