JORNADA ENDAVANT

Anualment GLOBALLEIDA, en col·laboració amb la Càtedra d’Emprenedoria de la Universitat de Lleida, organitza la Jornada ENDAVANT per a l’Emprenedoria i el Creixement Empresarial.
Una jornada en la que es presenten experiències i es fomenten els valors de la iniciativa emprenedora amb la intervenció de persones expertes en diferents sectors a través de conferències, taules rodones, espais de debat i d’altres activitats.

En definitiva, una jornada que pretén ser un espai per:

 • Escoltar persones expertes del món econòmic, universitari i empresarial en temes d’emprenedoria i creació d’empreses.
 • Conèixer experiències emprenedores.
 • Reflexionar sobre la importància de la gestió del talent en les organitzacions.
 • Ampliar la xarxa de contactes.

Adreçada a:

E

Estudiants que estiguin cursant els darrers cursos de les seves titulacions i estiguin plantejant-se el seu futur laboral, via l’autoocupació.

E

Persones emprenedores que volen posar en marxa la seva iniciativa.

E

Empreses consolidades.

@gllendavant

Documents relacionats:

JORNADA DONES&EMPRENEDORIA (D&e)

Anualment GLOBALLEIDA, juntament amb la Regidoria d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes de l’Ajuntament de Lleida, organitza la Jornada D&e (Dones i Emprenedoria).
Aquesta jornada pretén ser un espai per:

 • Promoure la formació i el debat sobre l’emprenedoria femenina.
 • Fomentar el networking entre les dones empresàries i directives.
 • Reflexionar sobre el talent i el lideratge de les dones en el món empresarial.
 • Presentar experiències d’emprenedoria i compartir els seus aprenentatges.
 • Crear un espai de trobada entre les emprenedores lleidatanes.
 • Visibilitzar el talent femení com a motor empresarial i social.

Adreçada a:

Totes aquelles persones interessades en el món de l’emprenedoria, a les dones emprenedores i directives com al conjunt de la ciutadania i dones i homes amb interès per conèixer el talent femení en el món empresarial.

 

Documents relacionats:

FIRA DE FORMACIÓ I TREBALL “F&T”

Anualment es celebra la Fira de Formació i Treball “F&T” organitzada per Fira de Lleida, l’Ajuntament de Lleida i la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de GLOBALLEIDA.
Aquest saló compta amb una àmplia oferta formativa i innovadora a través dels expositors i una extensa varietat d’activitats professionals, entre conferències, tallers, demostracions i altres iniciatives relacionades amb la formació, que es desenvolupen en la sala de conferències, la zona d’exposició i també a l’exterior del pavelló.
GLOBALLEIDA, en el marc d’aquest certamen, està present amb un estand que serveix com a punt d’informació als visitants i com a lloc on aquelles persones interessades en crear el seu negoci poder rebre assessorament. Estand on també, es desenvolupen una sèrie d’activitats i es troba l’exposició: Idea, Projecte, Realitat.
Tot comença amb la teva idea. Així mateix, també es participa en les jornades tècniques.

FIRA UdL TREBALL

Organitzada per la Universitat de Lleida, la Fira UdLTreball és el punt de referència anual a la ciutat de Lleida que impulsa, i facilita al teixit empresarial, la captació del millor talent que genera la UdL.

E

Per a l’estudiant, UdLTreball és la forma de conèixer de primera mà les oportunitats laborals del territori, rebre orientació específica sobre l’ocupabilitat i aprendre, mitjançant les activitats que s’hi faran, la millor manera de promocionar-se en el seu
perfil laboral.

E

Per a l’empresa, UdLTreball és la forma de donar-se a conèixer i mostrar-se com una opció real de futur professional, així com de tenir contacte directe amb les opcions de treball en comú i formació contínua que li ofereix la Universitat de Lleida.

Un any més GLOBALLEIDA, és present a  la Fira UdL Treball a través del seu estand, amb l’objectiu de fomentar  l’emprenedoria i l’ocupació i contribuir a l’accés dels joves al món laboral. També es fa difusió del programa de Garantia Juvenil,  “Obrint Portes” a través de l’IMO, adreçats a joves de 18 a 29 anys, entre d’altres.

FIRA OCUSPORT

L’any 2016 l’INEFC Lleida va organitzar la 1a. Fira de l’Ocupació del sector de l’activitat Física i l’Esport “Ocusport”.
La Fira Ocusport pretén establir nexes de col·laboració i un punt d’encontre entre INEF, com a institució formadora a nivell universitari en l’àmbit de l’Activitat Física i l’Esport, i els diferents agents laborals i empresarials tant de caràcter públic com privat.
GLOBALLEIDA s’ha sumat com a entitat participant a Ocusport-Fira de l’Ocupabilitat 2017.
Aquesta 2a edició va girar al voltant de l’emprenedoria amb la ponència “L’opció d’emprendre“, en la que tècnics de GLOBALLEIDA han explicat els serveis integrals de suport a l’emprenedoria juntament  amb Ramon Saladrigues de la Càtedra Santander d’Emprenedoria de la UdL que ha plantejat si podem ser emprenedors o no.

I la resta d’activitats van versar sobre tres eixos:

 1. Una zona d’estands totalment gratuïta per a que les diverses entitats donin a conèixer l’àrea de negoci i l’oferta de serveis als futurs graduats. GLOBALLEIDA en el seu estand va donar a conèixer el programa “Obrint Portes” del Pla integral de Garantia Juvenil que es desenvolupa des de l’IMO, destinat a persones menors de 30 anys, amb estudis superiors (CFGS o Universitaris).
 2. La possibilitat per part de l’alumnat d’un contacte més directe amb entitats del seu interès amb un format d’entrevista de treball durant uns 10 minuts.
 3. Càpsules formatives en format de taller pràctic per a grups reduïts sobre temàtiques relacionades amb la marca personal, la recerca de feina, l’ús de les TIC en la projecció de negoci, i altres.
  GLOBALLEIDA va organitzar del Taller d’emprenedoria: “10 ingredients clau a tenir en compte per iniciar el teu projecte empresarial” a càrrec de Marisa Benítez, i el Taller de talent : “Motiva’t per trobar feina” a càrrec de Ruben Rosell, Coaching, Mentor i Formador per a Emprenedors i Centres Educatius.

HORARI D'ATENCIÓ
De dilluns a divendres:
Matí:  de 8:00 a 14:00 h

CONTACTA AMB NOSALTRES
Tel. 973 725 522
Av. Tortosa, 2 - Edifici Mercolleida
25005 Lleida
 

 

HORARI D'ATENCIÓ
De dilluns a divendres:
Matí:  de 8:00 a 14:00 h

 

CONTACTA AMB NOSALTRES
Av. Tortosa, 2 - Edifici Mercolleida
25005 Lleida